<p>POLICIJA - MUP</p>
POLICIJA - MUPPu Zadarska
StoryEditor
BUDITE NA OPREZU

Zadnjih dana porast krađa u Zadru: alat, novac i nakit na meti kriminala

S utorka na srijedu u Ulici Skročini nepoznati počinitelj je iz ugostiteljskog objekta u vlasništvu 53-godišnjakinje otuđio novac

S utorka na srijedu, 26/27. ožujka u Zadru na predjelu Jazina nepoznati počinitelj je provalio u automobil 33-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio razni alat.

Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura. Protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

S utorka na srijedu, 26/27. ožujka u Zadru u Ulici Skročini nepoznati počinitelj je iz ugostiteljskog objekta u vlasništvu 53-godišnjakinje otuđio novac.

Materijalna šteta je oko stotinu eura. Protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer, 27. ožujka u Zadru na predjelu Ričina nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 53-godišnjaka otuđio novac i ručni sat, dok je na području Arbanasa iz kuće 78-godišnjakinje, nepoznati počinitelj otuđio novac.

Materijalna šteta je nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatih počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnose kaznene prijave zbog krađe.

28.03.2024., 10:01h
27. travanj 2024 10:13