Zadarska promenadaLinda Vidović
StoryEditor
Zadnja srpanjska subota na Poluotoku

GALERIJA: Subotnji đir Poluotokom, nova lanterna na rivi zasjala na srpanjskom suncu

Lanterna je svojom ljepotom i visinom od gotovo 5 metara očarala turiste i već postala nova kulisa za Instagram fotografije, kako turistima, tako i lokalnom stanovništvu

Zadnja srpanjska subota na ulice našeg grada izmamila je puno sunca i puno turista. Naša Linda je u svoj uobičajeni poluotoćki đir ubacila i đir do plaže Kolovare na kojem se danas održao Prvi međunarodni sportski turnir za gluhe. Na novoj skakaonici na Kolovarama u ovom ljetnom danu uživaju najmlađi, dok oni stariji promatraju iz sigurnosti hladovine. 

image

Zadarska promenada

Linda Vidović

Na Poluotoku je situacija već nešto drugačija, neki su u tradicionalnom điru Kalelargom,  a neki kroz objektiv promatraju ljetnu gužvu tražeči zanimljive detalje. Dok su jedni zaklon od sunca potražili u parkovima, drugi su se brodom uputili dalje od grada, nadajući se da će na moru uhvatiti zraka. 

image

Zadarska promenada

Linda Vidović

Posebno je danas na srpanjskom sucnu zasjao novi gat na rivi uz lanternu koja je vraćena na svoje mjesto nakon dugih 80 godina. Lanterna je svojom ljepotom i visinom od gotovo 5 metara očarala turiste i već postala nova kulisa za Instagram fotografije, kako turistima, tako i lokalnom stanovništvu. 

image

Zadarska promenada

Linda Vidović
29.07.2023., 16:49h
19. svibanj 2024 06:04