<p>umirovljenici poluotok zadar</p>
umirovljenici poluotok zadarJoško Gatara
StoryEditor
UDRUGA UMIROVLJENIKA POLUOTOK – ZADAR

MALO RAZOČARANJE Odgođena Fojnica...

Ovo je ujedno i obavijest onima koji svoje zdravstvene probleme mogu rješavati terapijama u “Reumalu”. Razmislite i prijavite se u Udrugu umirovljenika “Poluotok- Zadar”.

Zbog određenih tehničkih nepogodnosti i manjeg odaziva članova umirovljenika, udruga umirovljenika “Poluotok – Zadar”, morala je odgoditi odlazak svojih članova na “zdravstveno- liječničko” putovanje za Fojnicu, gdje su trebali boraviti od 18. do 28. travnja u lječilištu Reumal, gdje bi pokušali medicinskim terapijama pronaći dio svog zdravlja i poboljšanje svojih zdravstvenih potreba.

Poslije gotovo tri godine zastoja, zbog pandemije Koronavirusa i, evo sada i veselja u zdravstvenoj ponudi, koju su morali zbog više sile prekinuti. Sada, kad je trebala započeti nova epoha odlazaka u Fojnicu, koja je zlosretno prekinuta pojavom epidemije, polaznici su se morali u ovom trenutku odreći ponovnom susretu s liječničkim osobljem i uslužnim domaćinima hotela Reumal.

Ovo nije sigurno dobar početak, nakon dugih razgovora s ljudima iz Reumala, ali se nadamo, a prema dogovoru s osobljem lječilišta Reumal, postoji mogućnost za odlazak na liječenje sljedećeg tjedna ili odmah početkom mjeseca svibnja. Ali sve će ovisiti i volji i želji umirovljenika, koji žele potražiti lijek svojim zdravstvenim potrebama.

Ovo je ujedno i obavijest onima koji svoje zdravstvene probleme mogu rješavati terapijama u “Reumalu”. Razmislite i prijavite se u Udrugu umirovljenika “Poluotok- Zadar”.

UDRUGA UMIROVLJENIKA ‘POLUOTOK-ZADAR’

26.04.2023., 08:44h
UDRUGA UMIROVLJENIKA ‘POLUOTOK-ZADAR‘
19. travanj 2024 14:57