<p>Supernova Zadar</p>
Supernova ZadarSupernova Zadar
StoryEditor
ljetni shopping može početi

Neodoljive ljetne kolekcije već su u vašim omiljenim trgovinama

Ljeto je na vidiku, a za vruće dane i duge ljetne večeri treba se na vrijeme opremiti. U trgovine centra Supernova Zadar stigle su nove kolekcije pa potražite svoje sezonske favorite

Ljeto je pred vratima, a vremenske prilike već su nas izmamile na suncem okupane ulice i sve miriše na mnogima omiljeno godišnje doba. Nema ništa slađe nego napokon pospremiti tešku garderobu i obuću te uskočiti u nešto lepršavije i šarenije komade. Već pri samom pogledu na izloge vaših omiljenih trgovina zaljubit ćete se u ovogodišnje ljetne trendove. Ove sezone vaša koža neka diše u prozračnom lanu, a vi zablistajte u neodoljivim krojevima u svom lanenom izdanju koje je ove godine apsolutni hit. Ženstvenih ljetnih kombinacija nema bez lepršavih haljina, a i ove godine zavladali su cvjetni uzorci i romantična čipka. Transparenti gornji dijelovi posebno su popularni i savršeno će izgledati u večernjim izdanjima dok je za nešto formalnije prigode i ove godine pun modni pogodak odijelo. Odaberete li ga u pastelnoj nijansi, zasigurno nećete pogriješiti.

I u muškim kolekcijama najveća je promjena vidljiva u odabiru materijala. Udobne linije košulja i majica od prirodnih materijala idealan su izbor za visoke ljetne temperature, a modni akcent svakako vam mogu biti majice s printom koje su i ovog ljeta vrlo popularne. Kombinacije ne zaboravite začiniti sunčanim naočalama, izborom kvalitetne obuće i nakitom. Ženski zlatni i pozlaćeni nakit i ljeto jednostavno se vole. Uz dodatak ponekog detalja u jarkim bojama, vrlo će efektno izgledati na ljetnim outfitima.

Sitno odbrojavamo i do godišnjih odmora za koje se s posebnom radošću opremamo. Kupaći kostimi, ručnici i torbe, oprema za plažu i djeci omiljene igračke i napuhanci samo su dio neizostavne ljetne ponude koja je u trgovinama centra uistinu impresivna. Odaberite sve potrebno za ugodan i aktivan odmor u kojemu ćete uživati punim plućima. Uhvatite ljetni val i uživajte u shoppingu.

29.05.2023., 08:26h
19. travanj 2024 13:10