<p>Doris Pincic</p>
Doris PincicJosip Regovic/pixsell
StoryEditor
Izbor Zlatnog komarca

Izabrano najiritantnije televizijsko lice: Doris Pinčić na četvrtom mjestu, Mojmira Pastorčić na prvom

Pinčić je najprije ‘izborila’ pobjedu nad Ivom Šulentić, potom Velimirom Bujancem, no ‘izgubila’ je od Mojmire Pastročić

Facebook stranica ‘Samo Polako Memes‘ koja broji oviše od 25 tisuća pratitelja pokrenula je 2. travnja izbor ‘Zlatni komarac‘ kojim se biralo najiritantnije televizijsko lice. Glasovalo se putem Facebooka i Instagrama, gdje su upravo pratitelji ove humoristične stranice odlučivali o pobjedniku.

Turnir je otvoren’ dvobojem’ Zorana Šprajca i Tarika Filipovića, a svaki dvoboj trajao je po 48 sati. Gotovo dva mjeseca trajao je ovaj turnir u kojem su sudjelovale stotine korisnika društvene mreže.

U nedjelju je objavljeno da je Mojmira Pastorčić osvajačica Zlatnog komarca.

Finale je trajalo punih 72 sata, a u finalu se biralo između Maje Sever i Mojmire Pastorčić, Mojmira je sa 852 glasa pobijedila Sever koja je imala ukupno 309 glasova manje.

Drugo mjesto pripalo je Maji Sever, Zoranu Šprajcu treće mjesto, a Doris Pinčić četvrto mjesto. Pinčić je najprije ‘izborila’ pobjedu nad Ivom Šulentić, potom Velimirom Bujancem, no ‘izgubila’ je od Mojmire Pastročić. prenosi Dnevno hr. 

29.05.2023., 14:00h
25. travanj 2024 00:44