<p>Sven Marcelić</p>
Sven MarcelićHtv/screenshot
StoryEditor
FASCINANTAN KVIZ REZULTAT ZADRANINA

Prof. Sven Marcelić u "Potjeri" HTV-a s rekordnih 22 za sobom ostavio "lovca" čitavih pet "koraka" i ponio 115.000 kuna....

Kakva je to rapsodija, ili bolje kazano- simfonija znanja bila!

Zadranin, Sven Marcelić (43), danas je u HTV kvizu Potjera osvojio - 115.000 kuna!  Popularni "lovac" Krešimir Sučević Međeral u ključnom "lovu" za nagradu ostao je na 17 nasuprot Svenova rekordna i fascinantna 22 "koraka", koliko - pripomenuo je Joško Lokas - nikada prije nije ostvario, i toliko dugo "pobjegao", ni jedan pojedinac, čak ni neka čitava ekipa (!).

-Niti na probi gdje se znaju odgovori i postavljaju u ranijim emisijama već postavljana pitanja- potvrdio je "lovac". Marcelić se složio da je "bilo napeto, puno adrenalina". Tresao se od uzbuđenja, otkrio je, do zadnjeg pitanja.

-Čestitam! Svaka čast!- morao je Krešimir na koncu priznati poraz...

Novčana "lovina" otišla je zasluženo s Prisavlja - put mora!

Profesor s Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru sam je izbacio "lovca" i uzeo glavnu nagradu, pokazavši zavidnu razinu hrabrosti, samopouzdanja, pribranosti i znanja. Brojni mediji prenjeli su tako izvanredan, zapanjujući, rezultat ističući kako su fanovi Potjere u četvrtak, 29.9.2022. gledali po mnogočemu povijesnu epizodu HRT-ovog kviza.

Nakon što je u brzopoteznoj minuti ostvario devet točnih odgovora i 31.500 kuna, u dogovoru s ekipom uzeo je višu ponudu i obranio prednost pred "lovcem" da bi u završnicu imao samo dva netočna odgovora.

Ni najfrenetičniji pratitelji kviza ne sjećaju se da je neki natjecatelj ispraćen pljeskom svih prisutnih u studiju, ne samo kolega u "timu", nego računajući i kompletnu režiju, kamernana i voditelja...  Naša čestitka!

29.09.2022., 20:29h
PERO LIVAJIĆ
19. svibanj 2024 18:10