Lječilište ”Reumal”Joško Gatara
StoryEditor
Udruga umirovljenika Poluotok Zadar

Slab odaziv, odgoda za listopad...

Sada imamo i vremena i mogućnosti da se pripremimo za odlazak u listopadu, normalno uz nove uvjete i načina prijave za odlazak u Fojnicu...

Mali broj članova koji su se odazvali na poziv za odlazak u Lječilište "Reumal" uvjetovao je storniranje i odgodu odlaska. Vjerovali smo da će se mnogi odazvati, s obzirom da je to tradicija članova Udruge, a i zbog duljeg odsustvovanja, zbog pojave koronavirusa i da ćemo u tom lječilištu naći melem za naše zdravstvene probleme, ali nije uspjelo.

Iako su naši domaćini u Fojnici ostali malo razočarani, ipak nam nisu zatvorili vrata, i kako su nam poručili, njihovo lječilište je uvijek za naše umirovljenike otvoreno.

S obzirom da uskoro nastupaju topli dani i dolazi ljeto, kapaciteti lječilišta bit će prebukirani i nešto skuplji, pa ćemo mi nastojati da, po tradiciji, svoj odlazak planiramo za mjesec listopad

Ni mi kao Udruga nismo odustali od odlaska u Fojnicu, pa ćemo u sljedećem vremenskom razdoblju raditi na boljoj pripremi i organizaciji, kako bismo mogli nastaviti s uspješnim odlaskom i liječenjem.

S obzirom da uskoro nastupaju topli dani i dolazi ljeto, kapaciteti lječilišta bit će prebukirani i nešto skuplji, pa ćemo mi nastojati da, po tradiciji, svoj odlazak planiramo za mjesec listopad.

image

Predsjednik gradske udruge umirovljenika Poluotok-Zadar, Josip "Joško" Gatara

Luka Jeličić

Eto, sada imamo i vremena i mogućnosti da se pripremimo za odlazak u listopadu, normalno uz nove uvjete i načina prijave za odlazak. Poštovane umirovljenice i umirovljenici, imate dosta vremena za donošenje odluke. U Zadarskom tjedniku obavještavat ćemo Vas o svim akcijama, koje ćemo poduzimati, ne samo za lječilište, već i za druge oblike organiziranog okupljanja i izlete.

Udruga umirovljenika "Poluotok-Zadar"

Poštovane umirovljenice i umirovljenici, imate dosta vremena za donošenje odluke...

01.05.2023., 22:33h
26. travanj 2024 00:09