<p>Za vrijeme blagdana kartice je moguće nabaviti u prigodnom slavljeničkom dizajnu</p>
Za vrijeme blagdana kartice je moguće nabaviti u prigodnom slavljeničkom dizajnuSupernova
StoryEditor
Poklonite shopping dan iz snova

Supernova poklon kartica ispunjava sve želje

Uživajte u izboru božićnih poklona i osmijesima koje ćete izmamiti voljenima dok pod borom pronalaze najljepše darove

Bliži se vrijeme darivanja i potrebno je smisliti čime ćete obradovati najmilije. Za sve one koji ove godine žele odabrati poklon s kojim zasigurno neće pogriješiti tu je Supernova poklon kartica.

Ove godine prijateljima i obitelji odaberite poklon koji će im ispuniti gotovo svaku želju. Naizgled nemoguć pothvat postaje stvarnost odaberete li Supernova poklon karticu. Sredstva na kartici moguće je trošiti u brojnim trgovinama centra Supernova Zadar što ostavlja pregršt mogućnosti i izbor omiljene odjeće, obuće, modnih dodataka, dječje i sportske opreme, kozmetike, tehnike i mnogočega drugog.

Dogodi li vam se da ste neodlučni, birate dar u zadnji tren ili jednostavno poželite nekome pokloniti shopping dan iz snova, to možete učiniti u svega nekoliko koraka. Osim što karticu možete nabaviti na infopultu centra Supernova Zadar, naručiti ju možete i online putem Supernova web shopa. Na Vama je da odaberete željeni iznos i dizajn kartice. Za vrijeme blagdana, kartice je moguće nabaviti u prigodnom slavljeničkom dizajnu, a posebna pogodnost za online kupce je i personalizacija kartice. Iznos na kartici moguće je potrošiti unutar 12 mjeseci, a na raspolaganju su brojne trgovine i popularni brendovi koji će Vas zasigurno osvojiti bogatom ponudom.

Uživajte u izboru božićnih poklona i osmijesima koje ćete izmamiti voljenima dok pod borom pronalaze najljepše darove. Više informacija o kupovini Supernova poklon kartice čeka vas na web stranici centra.

11.12.2023., 11:25h
23. veljača 2024 17:45