<p>Zoran Jelenković</p>
Zoran JelenkovićPetar Sikirić
StoryEditor
ZABORAV LJUBAVI

Uživajte u tonovima novog singla Zorana Jelenkovića - "Pjesma koju pjevat‘ neću"

U pjesmi je zastupljena ljubavna tematika koja se odnosi na današnji način života između muškarca i žene koji su različitih temperamenata, karaktera i pogleda na svijet u kojem se isprepliću dobro i zlo

"Pjesma koju pjevat neću" najnovija je pjesma Zorana Jelenkovića. U pjesmi je zastupljena ljubavna tematika koja se odnosi na današnji način života između muškarca i žene koji su različitih temperamenata, karaktera i pogleda na svijet u kojem se isprepliću dobro i zlo. Tako i pjesma govori o prekidu veze muškarca i žene na osnovu njezinog odabira načina života, u nekom lošem društvu i lošim navikama - porocima, dok muškarac, nakon što je doveden do ruba tolerancije, mora prekinuti vezu s bolnom željom za totalnim zaboravom, kako ove ljubavi, tako i ovog životnog razdoblja i cijele ljubavne priče. Upravo iz tog razloga u refrenu i nema teksta.

Autor pjesme je Zoran Jelenković koji je ujedno i aranžer, te odsvirao klavijature. U pjesmi su kao glazbenici surađivali; Kristofor Josip Jurjević - gitare; Marko Ilić - bas gitara; Ivan Jelenković - bubnjevi; Šime Jelenković - prateći vokali.

Pjesma je predstavljena kao i Official lyric video, a kadrove je snimio Marko Lokas. Režiju potpisuju Marko Lokas i Zoran Jelenković. U videu je glumila i gospođica Nancy Orčić.

12.10.2023., 08:48h
04. svibanj 2024 22:37