Zadarska promenadaLuka Jeličić
StoryEditor
ZADARSKA VIKEND PROMENADA

FOTO GALERIJA: Kalelarga i Forum u isčekivanju "Jingle Bell" i "All I Want For Christmas"...

Da smo na polovici studenoga i nadomak Adventa isčitavamo tek po prigodnim ukrasima koji malo po malo ispunjavaju izloge i police trgovina...

I tako, polako, makar nekima i prebrzo, bližimo se najradosnijem razdoblju u godini, predblagdanski i blagdanski prosinac samo što nije zakucao na naša vrata.  No, da smo na polovici studenoga i nadomak Adventa isčitavamo tek po prigodnim ukrasima koji malo po malo ispunjavaju izloge i police trgovina.

U iščekivanju šušura koji bi, kako najavljuju, napokon trebao biti onaj stari iz predpandemijskih navada, ulice i trgovi su nam barem "za vikenda"  pune života... 

"Tradicionalna" promenada, "gori-doli" đirada, usputna ćakula, držanje za ruke, više ili manje sramežljivi poljubac... nisu izostali ni protekla tri dana, taman da se oraspoložimo i "nakrcamo baterije" uoči novog radnog tjedna. 

Pa dok brojimo "sitno" ususret Sv.Krševana, onda i "Jingle Bell" i "All I Want For Christmas", evo što je na Kalelargi i Forumu zabilježio foto-objektiv Luke Jeličića... Klik na galeriju iznad teksta!

13.11.2022., 17:28h
ZADARSKI TJEDNIK
23. travanj 2024 16:52