Za sve generacije
StoryEditor
KULTNA LOKACIJA

Brzo i fino u caffe-baru pizzeriji Pjaca u centru Pakoštana...

Najkvalitetnije namirnice, provjereni i omiljeni recepti i odlični kuhari kombinacija su koja garantira odličan gastro doživljaj uz zdrav i izbalansiran obrok nakon kojega se puni poleta možete vratiti dnevnim obavezama...

U Pakoštanima, u strastvenom zagrljaju Jadranskog mora i Vranskog jezera, u ovdašnjim kafićima zaista se može popiti dobra kava, makijato ili cappuccino. Jedan od njih je i kultni caffe bar, restoran i pizzeria Pjaca u samom centru Pakoštana, na trgu kod crkve Uzašašće Gospodinovo iz početka 17. stoljeća.

image

Dušu dalo za opuštanje i tiskovine

Pjaca je u svijet ugostiteljstva kao caffe-bar ušla 1992. godine, da bi s vremenom, prateći potrebe gostiju, prerasla u restoran-pizzeriju. Naime, osim ugodnog ambijenta i ljubaznog osoblja, nude velik izbor odlične hrane, ukusnu pizzu te bogat izbor različitih napitaka. A na području mjesta Pakoštane dostavljaju na kućni prag.

image

Pakoštanci drže do prijatelja i gostiju

Najkvalitetnije namirnice, provjereni i omiljeni recepti i odlični kuhari kombinacija su koja garantira odličan gastro doživljaj uz zdrav i izbalansiran obrok nakon kojega se puni poleta možete vratiti dnevnim obavezama.

image

Pričanje o utiscima nakon školske predstave

Prostrani, fantastično uređen unutarnji prostor i terasa idealno je mjesto za druženje s obitelji i prijateljima uz pizzu i druga jela te bogat izbor toplih napitaka kao i brojnih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Živi, zdravi i veseli bili!

image

Uljudno i brzo osoblje

image

Domaća i ugodna atmosfera

image

U samom centru Pakoštana

07.03.2023., 15:22h
25. travanj 2024 13:48