Kafić s pogledom na cijeli svijet
StoryEditor
POSJETILI SMO

TRADICIJA Gušt ispijanja kave u kultnom kafiću Toni kod mitskih Četiri kantuna...

Tko više u Zadru, županiji, Lijepoj Našoj i šire ne zna ili nije čuo za Četiri kantuna, mitsko raskrižje ulica Mihe Klaića i Varoške, Borelli i Špire Brusine te za kafić Toni koji je mnogima prirastao k srcu jer i zimi udahnjuje život "pospanom" zadarskom ‘Poluotoku‘, Gradu...

Svaki zadarski kvart ima svoj "kafić Uzdravlje" gdje se dolazi na najbolju kavu, ledeno pivo ili čašicu razgovora. A prema sugestijama čitatelja Zadarskog tjednika, posjetili smo kultni zadarski kafić, caffe bar Toni na zadarskom Poluotoku kod Četiri kantuna, nasuprot crkve i samostana sv. Mihovila u kojem žive franjevci trećoredci-glagoljaši.

Zaista je prestiž bit u ovom ugostiteljskom objektu ili uz kafić uz jedan od vanjskih stolova, na svojevrsnoj šetnici od Varoši do Narodnog trga "Kod sata" te od Foše do Foruma...

Tko više u gradu, županiji, Lijepoj Našoj i šire ne zna ili nije čuo za Četiri kantuna, mitsko raskrižje ulica Mihe Klaića i Varoške, Borelli i Špire Brusine te za kafić Toni koji je mnogima prirastao k srcu jer i zimi udahnjuje život "pospanom" zadarskom Poluotoku.

image

Kafić koji je desetljećima top destinacija

Kafić ima ljubazno i brzo osoblje, opuštenu atmosferu i puno mjesta za ispijanje kava i pića. Preslatki kafić koji ima stolove na ulici uz ugostiteljski objekt ako niste obvezno morate posjetiti. Sigurno će se isplatiti, a odlične vibracije koje isijavaju iz ovog kultnog kafića, napunit će vas energijom.

image

Topla domaća atmosfera

Zaista je prestiž bit u ovom ugostiteljskom objektu ili uz kafić uz jedan od vanjskih stolova, na svojevrsnoj šetnici od Varoši do Narodnog trga "Kod sata" te od Foše do Foruma.

image

"Kad je Zadarski tjednik, samo slikajte..."

Kultni zadarski kafić Toni, koje odiše duhom starog Zadra, jedno je od onih mjesta u kojima bismo mogli provoditi sate pijuckajući šalicu kave i uživajući u pogledu.

Živi, zdravi i veseli bili!

image

Društvo, razgovor, kava, piće

image

Slika govori više od riječi

image

Jedna od žila kucavica zimskog života Poluotoka

22.03.2023., 07:07h
24. travanj 2024 10:14