Za uspomenu i dugo sjećanje
StoryEditor
TRADICIONALNO DRUŽENJE ŽENA UZ ZAKUSKU I RUŽU

MATICA UMIROVLJENIKA OPĆINE SUKOŠAN Nemojmo izgubiti ljubav, podrška je najljepši poklon...

Sitni znak pažnje koji javno ili tajno priželjkuje partner ali i kolega iz posla ili udruge izmamit će osmijeh na lice i zadovoljstvo u srcu...

Dvodnevno hodočašće u grad heroj Vukovar nije prekinulo već djelomično odgodio tradicionalno druženje žena iz Matice umirovljenika Općine Sukošan u povodu međunarodnog Dana žena.

image

Cvitare su svirale u veselom ritmu

- Muškarci u konzumerizmu Dana žena nemojte izgubiti ljubav, podrška je najljepši poklon. Ne preporučam romantične komedije, raskošne večere i skupe poklone već neku malu gestu koja će na ženskom jeziku ljubavi jednostavno značiti “volim te”, poručila je Mira Pavić Krasonja, umirovljena učiteljica.

Umirovljenički život

image

Ruža za Miru Pavić

I zaista Ante Jerak Špaca, predsjednik Matice umirovljenika, tijekom večere u Bonaci svih je ugodno iznenadio, sasvim nenajavljeno nakratko ih je posjetio i svim nazočnim ženama - slavljenicama ​darovao je po jednu crvenu ružu u celofanu.

- Koliko god mi šutjeli o tome sitni znak pažnje koji javno ili tajno priželjkuje partner, dakao i vrijedne članice Matice umirovljenika, izmamit će osmijeh na lice i zadovoljstvo, tvrdi Jerak.

Osim Dana žena Matica umirovljenika proslavlja Dan umirovljenika Općine Sukošan i Dan neovisnosti te organitira doček Nove godine kao i druga druženja.

Jedva čekaju zabave i izlete...

image

Žene su se znala ispričati i zabaviti

- Novac je danas u životu prioritet. Težak je današnji umirovljenički život. Zato sukošanski umirovljenici jedva čekaju zabave i izlete. Obišli smo gotovo cijelu Lijepu Našu, dobar dio susjedne Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Bili smo i u gradiću San Cassiano (Sveti Kasijan) na sjeveru Italije u Tirolu. Ove godine ćemo još putovati, pohvalile su se sukošanske umiorovljenice...

image

U pauzama pjesme su se degustirala jela

21.03.2023., 11:30h
I SNIMA:
VELIMIR BRKIĆ
23. travanj 2024 10:36