Učenička zadruga OŠ Sv:Filip i JakovUz Đardin
StoryEditor
VRIJEDNI I HUMANI ĐACI IZ SV.FILIPA I JAKOVA

S ljubavlju iz Đardina: Učenice i učenici donirali kunice, dekice i igračke za četveronožne korisnike Zadarskog azila...

Nekako, istovremeno, vrijedne ruke četvrtaša, petaša, sedmaša i osmaša su u školskom su dvorištu za samo dva sata ubrale - 327 kilograma maslina...

Posljednjih dana smo zaredali s vijestima i tekstovima o humanim dječjim, đačkim, akcijama...

I neka!

A upravo jednu takvu, krasnu, priredili su i učenice i učenici iz OŠ Sv.Filip i Jakov, o čemu su nas izvijestili putem facebooka.

"Akcija je gotova (za sada). Prikupljeno je više od 1000,00kn i ponooooo hrane dekica i igračaka. Hvala svima koji su se uključil! - naveli su u predivnoj objavi na fb stranici s nekoliko pratećih slikica s "lica mista".

image

Učenička zadruga OŠ Sv:Filip i Jakov

Uz Đardin

Humanitarnu akciju inicirali su i uz pomoć vršnjaka, nastavnika i roditelja, proveli članice i članovi Učeničke zadruge Đardin, koji su u razdoblju između 5. i 12.listopada prikupili novčana sredstva i nužne kunice i artikle za potrebe Zadarskog azila. 

Kasica se nalazila u hodniku škole, a punila se preko velikog odmora, iz dana u dan. 

Nekako, istovremeno, marljive ruke četvrtaša, petaša, sedmaša i osmaša su u školskom su dvorištu za samo dva sata ubrale - 327 kilograma maslina.

-Ovo nam je rekordna berba jer smo dobili 67 litara ulja. Naše su masline mažene i pažene, lako je nama kad imamo domara Marka - poručili su iz Đardina i Setog Filipa i Jakova. Bravo i naša čestitka! 

I, da, puno više slikica obje hvale vrijedne ativnosti možete vidjeti klikom na galeriju, neposredno iznad teksta... (PL)

image

Učenička zadruga OŠ Sv:Filip i Jakov

Uz Đardin
04.11.2022., 12:30h
ZADARSKI TJEDNIK
20. travanj 2024 11:22