<p>Andrejas i Vedran</p>
Andrejas i VedranBk Ares
StoryEditor
ZAJEDNIČKE PRIPREME

Andrejas Baričević i trener Vedran Bajlo na pripremama hrvatske juniorske reprezentacije

Trodnevne vikend-pripreme protekle su u sjajnoj atmosferi i druženju naših i mladih mađarskih boksača

U dvorani Pit Bulla Zagreb održane su zajedničke vikend-pripreme i sparinzi juniorskih reprezentacija Hrvatske i Mađarske.

Hrvatsku juniorsku selekciju vodili su izbornik MARIN MORIĆ, te treneri IGOR HOMA I VEDRAN BAJLO, uz punu pomoć i potporu ANTE JOZIPOVIĆA iz Pit Bulla Zagreb.

Na vrlo uspjelim i vrlo korisnim zajedničkim treninzima s najboljim mađarskim juniorima, među kojima su bili i osvajači medalja s europskih prvenstava, bili su naši juniori:

1. 50kg Mario Nakić (Knin)

2. 60kg Asllan Krasniqi (Rekord Zagreb)

3. 70kg Dominik Palić (Kralj Tomislav ZG)

4. 80kg Niko Goreta (Grom Split)

5. 80+kg Šime Vuletić (Team Predator Rijeka)

6. Tristan Talan (Fight Club Kovačić) 46kg

7. Dominik Raguž (Radnički SB) 52kg

8. Niko Vuković (Osijek) 63kg

9. Juraj Tutunđić (Brod SB) 75kg

10. Andrejas Baričević (Ares Zadar) 75kg

Mađarsku selekciju od sedam juniora vodio je trener Turos Arnold.

Izbornik MARIN MORIĆ bio je više zadovoljan odrađenim sparinzima i treninzima, te angažmanom svih naših juniora kojima će takva zajednička okupljanja i te kako koristiti u pripremama za ovogodišnje Europsko juniorsko prvenstvo u Sarajevu.

Sparing sesije i treninge Andrejas je odradio s visokom razinom fokusiranosti i tehničke preciznosti, što nas čini zadovoljnima. Andrejasova predanost i radna etika dokazuju da se upornost i marljivost temelji za ostvarivanje izvrsnosti u boksu.

Trodnevne vikend-pripreme protekle su u sjajnoj atmosferi i druženju naših i mladih mađarskih boksača, uz primjerno domaćinstvo i odlične uvjete u dvorani BK Pit Bulla u Voltinom a obostrani je zaključak da će zajedničkih treninga i sparinga u perspektivi biti još.

18.03.2024., 10:54h
29. travanj 2024 11:06