BK ARES NA PHBk Ares
StoryEditor
BNAŠA ČESTITKA

BK ARES ODLIČAN NA PH Luka Bukvić najbolji boksač prvenstva, sjajni Leon, Felina i Ana!

U Zadar su ponijeli četiri medalje- jedno zlato, dva srebra i jednu broncu, ali i pehar za najboljeg na državnom prvenstvu mlađih seniora i žena...

Boksački klub Ares upisao je više nego uspješan nastup na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore i žene koje se održavalo u Čakovcu (16.-18. ožujka)...

image

BK ARES NA PH

Bk Ares

U Zadar su tako ponijeli četiri medalje- jedno zlato, dva srebra i jednu broncu, ali i pehar za najboljeg boksača. Mladi Luka Bukvić ponio je tituli državnog prvaka i proglašen za najboljeg boksača PH, a pehar mu je uručio predsjednik HBS-a Bono Bošnjak....

Medaljama su se okitili pak i- Leon Dunatov, Felina Zasenski i Ana Peša. 

image

BK ARES NA PH

Bk Ares

Mečevi prvog dana odboksani su u dvorani Boksačkog kluba Čakovec (Zagrebačka 87).  Luka je u kategoriji do 67 kg uvjerljivo u četvrtfinalu svladao Zvonimira Furića iz BK Nova Gradiška (5:0) te se plasirao u polufinalne gdje je također bio uvjerljiv rezultatom 5:0 protiv Ivana Jerkovića, odličnog mladog boksača iz BK Grom, iz Splita.

image

BK ARES NA PH

Bk Ares

U finalnom ogledu je uvjerljivo svladao Mateja Bijelića iz BK Agram,Zagreb, isto tako rezultatom 5:0 i na taj način drugu godinu za redom postao prvak Hrvatske, a zbog svoje odlične tehničke izvedbe prosudbom Komisije nadareni Zadranin izabran je zasluženo za najboljeg boksača prvenstva. 

image

BK ARES NA PH

Bk Ares

Ana Peša i Felina Zasanski u finalnim ogledima imale su teške protivnice- europsku prvakinju Marijelu Šteko u kategoriji do 63 kilograma, odnosno dva puta treću na Europskim prvenstvima- Niku Lopac u kategoriji do 81 kilogram.

-Ani i Felini su to bili prvi mečevi, dok su protivnice bile ipak mnogo iskusnije, pa su naše cure osvojile srebrne medalje i postale vice prvakinje RH- informiraju nas iz Kluba.

image

BK ARES NA PH

Bk Ares

Leon Dunatov osvojio je brončanu medalju, bolji u polufinalnom ogledu bio je iskusni Marko Tomić iz Osijeka u kategoriji do 92 kilograma. Leonu su, inače, ovo također prvi mečevi, definitivno je iskazao priličan potencijal.

-Naši debitanti u narednim godinama će podizati svoju formu, a njihova kvaliteta će zasigurno biti prepoznata- ističu treneri koji su sastav vodili na PH, Nikola Marketin i Vedran Bajlo, i ekipa iz Aresa.

image

BK ARES NA PH

Bk Ares
22.03.2023., 09:46h
ZADARSKI TJEDNIK
27. travanj 2024 03:25