<p>Ivan Nekić i Vedran Bajlo</p>
Ivan Nekić i Vedran BajloBk Ares
StoryEditor
U EREVANU

BK Ares predstavit će Hrvatsku na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Armeniji

Ivan Nekić predstavljat će Hrvatsku reprezentaciju u kategoriji do 75 kg. Uz Ivana na natjecanje ide i trener Vedran Bajlo mag. cin., kao trener juniorske boksačke reprezentacije, što je još jedno veliko priznanje za boksački klub Ares

Ivan Nekić predstavljat će Hrvatsku reprezentaciju u kategoriji do 75 kg. Ivan je svojim zalaganjem, upornošću i kontinuitetom međunarodnih turnira izabran od strane Izbornika Marina Morića za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Armeniji (u ponedjeljak, 20. XI.)

- Za Ivana i naš klub ovo je velika nagrada, a očekivanja nećemo stavljati pred njega. Neka uživa i da sve od sebe u najvećem natjecanju u juniorskom uzrastu na svijetu, a ovo će biti i veliko iskustvo za našeg pulena, poručuju iz kluba.

Ivan je protekloga vikenda na mini kampu boksačke reprezentacije odradio završne sparinge u dvorani Pit Bulla u Voltinom (Zagreb) uz pozvane boksače iz drugih klubova, te kandidata iz Bosne i Hercegovine.

Uz Ivana na natjecanje ide i trener Vedran Bajlo mag. cin., kao trener juniorske boksačke reprezentacije, što je još jedno veliko priznanje za boksački klub Ares. Vedran je u ovoj godini kao trener reprezentacije bio na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj te međunarodnom turniru u Sarajevu, Sarajevo trophy.

Reprezentativac Nekić kondicijsku pripremu uoči svjetskog prvenstva odrađivao je s trenerom Milom Romićem, instruktorom Krav Mage, koji je i više nego zadovoljan kondicijskom spremom.

Trener Vedran Bajlo mag.cin. i Nikola Marketin mag.cin. odradili su boksački tehnički taktički dio s Ivanom. Sretno Ivanu i Vedranu i juniorima na Svjetskom prvenstvu!

20.11.2023., 09:08h
21. svibanj 2024 14:12