PAG OPEN 2024.Ana ŽuniĆ
StoryEditor
VESLAČKO NATJECANJE

Izvrsni rezultati VK Pag na "PAG OPEN 2024. - Coastal Beach Sprint"

Na utrci je sudjelovalo nekoliko veslačkih klubova iz Hrvatske koji su se natjecali u veslačkoj disciplini Coastal beach sprint

U Pagu je u subotu, 23. ožujka u organizaciji Hrvatskog veslačkog saveza, Veslačkog saveza Dalmacije i Veslačkog kluba Pag održano natjecanje u veslanju "PAG OPEN – Costal Beach Sprint". Na utrci je sudjelovalo nekoliko veslačkih klubova iz Hrvatske koji su se natjecali u veslačkoj disciplini Coastal beach sprint. Utrka je startala sa plaže Prosika, a natjecatelji su se utrkivali u obalnim čamcima u 2 trake do plutače i natrag.

image

PAG OPEN 2024.

Ana ŽuniĆ

Na natjecanju, koje se je po prvi puta održalo u gradu Pagu, veslačice i veslači VK Pag ostvarili su izvrsne rezultate. Od devet disciplina VK Pag nastupio je sa dvoje veslača u tri discipline i osvojio tri medalje. U kategorijama C1XJM i C1XJŽ Matija Čemeljić i Marija Tičić osvojili su srebrne medalje, a u kategoriji C2XMIXJ Matija Čemeljić i Marija Tičić osvojili su broncu. Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga i Zdravko Gajšak, glavni tajnik Hrvatskog veslačkog saveza najboljim veslačicama i veslačima uručili su medalje te im čestitali na izvrsnom uspjehu.

image

PAG OPEN 2024.

Ana ŽuniĆ

- Grad Pag i paška uvala pružaju idealne uvjete za treniranje, pripremu veslača i veslačka natjecanja što dokazuje današnja utrka te izvrsni rezultati VK Pag. Ovim putem svim natjecateljima čestitam na osvojenim medaljama i zahvaljujem na sudjelovanju kao i organizatorima na odličnoj organizaciji, rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

Organizatori: Hrvatski veslački savez, Veslački savez Dalmacije, Veslački klub Pag i Grad Pag.

25.03.2024., 08:44h
27. travanj 2024 14:43