Andrej Mrkić STK Pula, Mate Kurilić STK Donat, Petar Zidarić STK PulaStk Donat
StoryEditor
ČESTITKE!

Mate Kurilić (STK Donat) srebrni na Kupu Rijeke

Mate Kurilić briljirao je u svojoj kategoriji mlađih juniora, dosežući finalni dvoboj s izvanrednim igrama. No, u finalu je nadmašen od strane Andreja Mrkića iz STK Pule

Stolnotenisači su nastavili svoj impresivan niz dobrih rezultata, sudjelujući proteklog vikenda na Kupu Rijeke.

Na 39. Kupu grada Rijeke, održanom u Sportskoj dvorani Matulji, stolnotenisači su pokazali svoje vještine. Ovaj službeni turnir Hrvatskog stolnoteniskog saveza redovito se održava svake godine te donosi bodove za rang ljestvicu HSTS, s koeficijentom 0.7.

Mate Kurilić briljirao je u svojoj kategoriji mlađih juniora, dosežući finalni dvoboj s izvanrednim igrama. No, u finalu je nadmašen od strane Andreja Mrkića iz STK Pule.

U višoj kategoriji juniori postigli su izuzetno dobar rezultat, ističući se Matinom pobjedom u četvrtfinalu nad Gabrijelom Marjanovićem iz STK Zagreb, koji je trećeplasirani, dok se Mate nalazi na 16. mjestu. Ipak, u polufinalu juniora, Mate je ponovno poražen od Andreja Mrkića.

Zadovoljstvo zbog postignutog rezultata isijava iz njih, dok se već pripremaju za buduća natjecanja. Sve čestitke Mati na njegovom impresivnom nastupu!

image

KUP RIJEKE

Stk Donat
08.04.2024., 09:01h
20. svibanj 2024 15:10