38301
Kk Zadar
StoryEditor
Sutra u 20 sati

Najbolji Zadar protiv najslabijeg Bosca priprema se za play off

Košarkaši Zadra završit će na prvom mjestu uoči početka doigravanja u FAVBET Premijer ligi, protivnik će mu biti Dubrava, a Bosco napušta društvo najboljih. Sva pitanja koja bi eventualno mogao ponuditi dvoboj 33. kola koji se sutra igra na Višnjiku već su odgovorena, ali propisi su propisi i obvezu valja odraditi

Bosco je u cijeloj sezoni samo jednom pobijedio i najbolja momčad lige bila bi favorit igrajući i zavezanih očiju. U takvom ozračju trener Danijel Jusup razmišlja kako utakmicu iskoristiti kao pripremu za ono što njegove košarkaše tek čeka.

– Ovu utakmicu trebamo iskoristiti tako da svi igrači participiraju, da pokušamo neke nove stvari i da svi izađemo zdravi iz te utakmice, kaže Jusup.

Treba doduše reći da je i ovakav Bosco u prvom dijelu sezone namučio Zadar na svom parketu, no takav scenarij teško ćemo ponovno gledati. U rosteru imaju dosta Zadrana – napustio ih je Toni Jelenković, ali tu su i dalje Ante Krapić te dvojica mladića Roko Lukić i Ivan Njegovan. Motiva će sigurno imati, ali pitanje je koliko će taj motiv uspjeti realizirati.

– Moramo ovu utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno, prvenstveno da se netko ne bi ozlijedio te da play off dočekamo u jednom pozitivnom okruženju, kaže Patrik Jambrović.

Utakmica se igra u subotu u Dvorani Krešimir Ćosić s početkom u 20 sati, uz izravan prijenos na HKS TV.

26.04.2024., 14:36h
06. svibanj 2024 17:20