Uspješni u SplituTdk Plovanija
StoryEditor
NADARENA TAEKWONDO EKIPA

TDK Plovanija uspješan u Splitu: Jure Kujundžić- zlatni, Luciji Ražnjević za dlaku izmaknuo put u Koreju...

Zadarski klub sudjelovao je sa 6 natjecatelja u raznim kategorijama i uzeo isto toliko 6 odličja!

Prošlog vikenda članice i članovi TDK Plovanija nastupili su na turniru Marjan Kup Ambasadora Republike Koreje u Splitu.

Zadarski klub sudjelovao je sa 6 natjecatelja u raznim kategorijama i uzeo isto toliko 6 odličja!

Morena Uhoda Dunatov i Leona Lleshi u kategoriji mlađih kadetkinja -30 osvojile su treće mjesto (broncu), Cvita Ražnjević u kategoriji mlađih kadetkinja +51 izborila je treće mjesto te zbog jednog boda izgubila mogućnost ulaska u finale, ali bez obzira na ishod njena borba i njen trud će tek doć do punog sjaja, Jure Kujundžić i Šime Buovac već treće natjecanje za redom su se našli u finalu u kategoriji kadeta-65 kg te je tako Jure osvojio zlato, a Šime srebro turnira.

Lucia Ražnjević u kategoriji juniorki +68 kg nastupila je u finalu gdje ju je docekala protivnica iz TKD Marjan te je u maloj bodovnoj razlici izgubila i tako osvojila srebrnu medalju. Lucia se na ovom natjecanju osim za plasman borila i za nagradu organizatora “Put u Koreju” koji joj je pobjegao -"za dlaku", izvještavaju iz TDK Plovanija.

-Na kraju smo se sa borcima uputili na večeru kako bi ih počastili za uložen trud i strpljenje na natjecanju- kazuje nam Antonio Ćaćić, voditelj i klupski trener nadarenih zadarskih taekwondašica i taekwondaša...

image

Uspješni u Splitu

Tdk Plovanija
06.12.2022., 11:46h
ZADARSKI TJEDNIK
18. travanj 2024 09:27