<p>I najmanji se pridružuju</p>
I najmanji se pridružujuZrinka Ivković
StoryEditor
ATLETSKA I BICIKLISTIČKA UTRKA

U subotu u Poličniku jedinstveni sportski događaj koji spaja atletiku i biciklizam

Start i cilj obje utrke je na velikom nogometnom igralištu Grabi Poličnik

Jedinstveni sportski događaj koji spaja atletiku i biciklizam ove će se godine održati u Poličniku u subotu 9. prosinca 2023. godine.

Atletski klub Sveti Ante Poličnik je organizator i domaćin 26. Atletske utrke Poličnik te 26. Memorijalne biciklističke utrka Zoran Bilosnić.

Start i cilj obje utrke je na velikom nogometnom igralištu Grabi Poličnik. Atletska utrka na 10 kilometara ujedno je i Prvenstvo Zadarske županije u cestovnom trčanju podijeljeno u 14 kategorija, po sedam u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Glavnoj utrci prethodit će dječje utrke predškolaca te učenika osnovnih škola koje započinju u 11:30 sati. Za 12:20 sati predviđen je start biciklističke utrke na 10 km, a deset minuta kasnije kreće i glavna atletska utrka.

Organizator se pobrinuo i za nagrade pa će tako svi natjecatelji dobiti medalje za sudjelovanje kao uspomenu na ovaj sportski događaj, dok će troje prvoplasiranih u glavnoj utrci dobiti pehare te po troje najboljih u kategoriji odličja. Pehari su namijenjeni i za troje prvoplasiranih u biciklističkoj utrci.

Prijaviti se možete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na kontakt broj 098/133-7036 (Slobodan Miolović).

06.12.2023., 09:38h
01. svibanj 2024 04:28