Dječica rado demonstriraju naučenošc Višnjik
StoryEditor
DEMONSTRIRALI USVOJENO

Višnjikova Univerzalna sportska škola obilježila Olimpijski dan

Klince su, nakon odrađenog treninga, prilično razveselili pokloni HOO-a, a koje im je došao podijeliti proslavljeni zlatni olimpijac Šime Fantela

U sklopu Zimskog parka, sinoć su u Dvorani Krešimira Ćosića najmlađi zadarski sportaši, polaznici Višnjikove Univerzalne sportske škole, zanimljivim programom obilježili dan pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora.

- Odaziv je dobar, tu i tamo netko je izostao iz objektivnih razloga, a svi sudionici bili su visoko motivirani. Tijekom programa polaznici Univerzalne sportske škole demonstrirali su sve ono što su prethodno usvojili, kaže Maja Mitrović, uz Marka Šimunova stručna voditeljica Univerzalne sportske škole.

Šezdesetak je mališana u pomoćnoj dvorani 1, pred ovećom skupinom roditelja, s lakoćom demonstriralo mnoge vježbe, a igre loptom, vidjelo se, za njih su - igrarija.

image

Šime Fantela dijelio je poklone

šc Višnjik

- Sad ćemo odbojku!, veselila se jedna djevojčica.

Bilo je tu svega. I odbojke i košarke, pa i rukometa, preskakivanja sprava, trčanja oko čunjeva… Uz Maju i Marka mališanima su asistirale Nika i Nina, dvije studentice. Ide to njima od ruke…

Klince su, nakon odrađenog treninga, prilično razveselili pokloni HOO-a, a koje im je došao podijeliti proslavljeni zlatni olimpijac Šime Fantela.

05.12.2023., 09:04h
06. svibanj 2024 01:29