WINGS UZ APLIKACIJURed Bull
StoryEditor
JOŠ 3 DANA

Wings for Life World Run – pridruži se nekoj od utrka uz aplikaciju!

Iako je zadarska utrka rasprodana, još uvijek možeš sudjelovati na Wings for Life World Run utrci, okružen mnoštvom istomišljenika!

Iako je zadarska utrka rasprodana, još uvijek možeš sudjelovati na Wings for Life World Run utrci, okružen mnoštvom istomišljenika!

Wings for Life World Run i ove će godine ujediniti svijet. Više od stotinu tisuća natjecatelja velikog srca startat će zajedno u isto vrijeme na šest različitih kontinenata, ujedinjenih u istoj želji i sa samo jednim ciljem - učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

U Hrvatskoj ćemo trčati za one koji ne mogu u Zadru ili uz Wings for Life World Run aplikaciju, što nam daje mogućnost da svoju utrku odradimo gdje god poželimo, na omiljenoj lokaciji.

Wings for Life World Run aplikacija puno je više od običnog pomagala za evidenciju pretrčanih kilometara. Radi se o izuzetno zabavnoj aplikaciji koja osigurava jedinstveni trkački doživljaj, a prije nego utrka starta 7. svibnja, vrijeme je da saznaš gdje sve možeš u Hrvatskoj sudjelovati na nekoj od organiziranih utrka uz aplikaciju, ako nisi stigao uloviti startninu za Zadar.

OSIJEK

Ove godine, grad na Dravi s veseljem očekuje sve sudionike Wings for Life World Run utrke uz aplikaciju!

Pridruži se istomišljenicima u Osijeku, budi dio šarene i nasmijane bujice i trči za one koji ne mogu. Start utrke je kod Zoo Hotela Osijek, trčat će se s obje strane obale Drave.

Loviš rekorde ili još istražuješ je li trčanje tvoj sport? 

PRELOG

Ostajemo još malo na Dravi, ali ovaj put u Prelogu. Međimurje će po drugi put ugostiti virtualnu utrku s plemenitim ciljem, a start se nalazi na obali rijeke Drave, odnosno na jezeru u Prelogu.

Poznata lokacija za sve ljubitelje trčanja pruža dvije podloge, asfalt i makadam i gotovo 0 metara visinske razlike što će zasigurno olakšati utrku početnicima. Kružna staza nudi od nekoliko kilometara do gotovo 30 kilometara staze s okrjepnom stanicom.

RIJEKA

Treću godinu zaredom utrku na riječkom području organizira DSR Kvarner, Sveučilište u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci. Tim Sveučilišta u Rijeci bio je dugo godina jedan od najbrojnijih te će upravo on ugostiti sve zainteresirane sudionike ove godine na Sveučilišnom kampusu.

Ruta kreće na Kampusu (Trsat) između zgrada Studentskog centra (Akvarij) i zgrade Građevinskog fakulteta. Kreće se lagano uzbrdo uz zgrade studentskih domova. Iznad njih skreće se u ulicu Akademika Branka Fučića te nizbrdo uz Studentsko naselje i restoran Kampus pa ulicom Radmile Matejčić do starta/cilja koji se nalazi između zgrade Akvarija i Građevinskog fakulteta.

Dakle, ako želiš izazove s malo uzbrdica...

SLAVONSKI BROD

Ekipa iz Slavonskog Broda, idemoooo! Ako se nalaziš u Slavonskom Brodu i 7. svibnja želiš učiniti dobro djelo te biti dio globalnog pokreta, onda si na pravom mjestu. Start utrke u Slavonskom Brodu čeka te pored rijeke Save, odmah do Gradskih bazena...

ZAGREB

Dobra mjuza i veeeelika ekipa - ne, ne pričamo o nečijem rođendanu - to je Wings for Life World Run utrka u Zagrebu! Zagrebački maraton i Enter Zagreb radio organiziraju utrku uz aplikaciju koja će startati na Savskom nasipu u ravnini Boćarskog doma. Kreće se u smjeru zapada, prema pješačkom mostu preko kojeg se prelazi Sava, te se skreće lijevo na Savski nasip kojim se trči do mosta Slobode koji se prelazi zapadnom stranom pješačkog nogostupa, skreće se lijevo, spušta se stepenicama na savski nasip kojim se trči u smjeru Boćarskog doma gdje završava prvi krug. Tu je osigurana okrijepa, a utrka se nastavlja dalje u sljedeći krug istim putem.

Bit će i DJ! Dakle, malo trčiš za jedan veliki cilj, a onda malo i partijaš. Win-win! 

A gdje se prijaviti? Pogledaj - LINK!

Vidiš, nije tako strašno što nemaš startninu za zadarsku utrku. Zato sad čitaš ovaj tekst. Trk na link za prijave i uživaj!

image

WINGS UZ APLIKACIJU

Red Bull

 

04.05.2023., 10:23h
ZADARSKI TJEDNIK
16. svibanj 2024 23:52