<p>AUTOCESTA A1</p>
AUTOCESTA A1Pu Zadarska
StoryEditor
IZVJEŠĆE HAK-A

A1 otvorena za sve skupine vozila, samo za osobna vozila otvorena državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački

Danas je izmijenjen red plovidbe na liniji Brbinj-Božava-Zverinac-Sestrunj-Rivanj-Zadar na način da će se obaviti dodatna linija sa polaskom iz luke Brbinj u 16:30 sati pristajući u sve luke na povratku za Zadar

Za sve skupine vozila otvoreni su autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići; A6 Rijeka-Zagreb; državna cesta DC1 Karlovac-Knin-Split; Paški most; Krčki most i Most dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku, izvijestio je u srijedu u 8,30 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene (DC8), državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

I dalje su u prekidu trajektna linija Prizna-Žigljen; katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka.

Danas, 17. travnja, izmijenjen je red plovidbe na liniji Brbinj-Božava-Zverinac-Sestrunj-Rivanj-Zadar na način da će se obaviti dodatna linija sa polaskom iz luke Brbinj u 16:30 sati pristajući u sve luke na povratku za Zadar.

Trajekt na liniji Zadar (Gaženica) - Preko će u putovanjima iz luke Gaženica za luku Preko u 13:30 i 19:30 sati dodatno pristati na otok Ošljak. (Hina)

17.04.2024., 08:58h
30. travanj 2024 02:44