Donacija za OŠ V.NazorOpĆina PaŠman
StoryEditor
VRIJEDNA DONACIJA I POTPORA UČENICIMA

DAR OPĆINE PAŠMAN ZA OŠ V.NAZORA 1.500 eura za nabavu opreme i uređenje okoliša, škola pokreće i- svoj radio!

Načelnik Krešimir Ćosić naglasio je kako je ulaganje u djecu Pašmana i njihovo obrazovanje zalog za opstojnost i razvoj općine, te će općinska uprava uvijek pružati potporu školskim projektima...

Povodom Međunarodnog dana obrazovanja, načelnik Općine Pašman, Krešimir Ćosić, uručio je ravnatelju Osnovne škole Vladimir Nazor, Ivanu Hrabrovu, poklon bon od 1.500,00 eura za uređenje okoliša i nabavu školske opreme, izvijestili su s Pašmana.

image

Donacija za OŠ V.Nazor

OpĆina PaŠman

Ravnatelj OŠ Vladimir Nazor Neviđane rekao je tom prilikom kako za jedan od važnih razvojnih ciljeva imaju dobivanje zelene zastave i oznake Eko škole, stoga rade na više aktivnosti, od odvajanja otpada, eko akcija čišćenja, do uzgajanja cvijeća, praćenja rada meteorološke stanice, a sada žele promovirati i svoj vrt koji se sastoji od maslinika, badema i drugih biljaka.

Eko grupa  škole dobila je zadatak osmisliti pločice na kojima će se u duhu malog botaničkog vrta prezentirati svaka biljka koju posjedujemo. Uz pomoć Općine Pašman ova ideja će biti realizirana.

image

Donacija za OŠ V.Nazor

OpĆina PaŠman

-Od prošle godine i Dani šaha su dio kurikuluma naše škole, u cilju promocije ovog plemenitog sporta, a i nastavka uređenja našeg školskog vrta odlučili smo postaviti šah na otvorenom. Likovna grupa oslikat će šahovsku podlogu, a uz pomoć donacije Općine Pašman bit će moguće nabaviti šahovske figure, tako će učenici slobodno vrijeme uz dosadašnje igre na otvorenom (školica, trlja ili mlin), moći upotpuniti i šahom. Naša škola ima dobre uvjete za razvoj sporta, ali uvijek mogu biti bolji. Stalno nabavljamo novu opremu, uz pomoć ove donacije u školu stižu nove rukometne lopte, a također i školska knjižnica je prostor u koji smo mnogo ulagali prošlih godina, od novog namještaja do informatizacije, često uz pomoć Općine Pašman, sada kroz ovu donaciju nabavljamo nove zanimljive naslove s kojima želimo privući učenike - kazao je ravnatelj V.Nazora.

Možda najzanimljiviji projekt na kojem trenutno škola radi je pokretanje školskog radija.

image

Donacija za OŠ V.Nazor

OpĆina PaŠman

-Kroz ovu izvannastavnu aktivnost želimo pratiti sva najbitnija događanja u školi, ali i u zajednici, razvijati novinarske vještine i sve objavljivati na našim web stranicama. Uvijek je za početak nečega potrebno početno ulaganje, zato smo zahvalni da imamo podršku Općine Pašman koja nam je izašla u susret i na ovaj način pomogla u nabavi opreme - dodao je Hrabrov.

Možda najzanimljiviji projekt na kojem trenutno škola radi je pokretanje školskog radija.

-Kroz ovu izvannastavnu aktivnost želimo pratiti sva najbitnija događanja u školi, ali i u zajednici, razvijati novinarske vještine i sve objavljivati na našim web stranicama - tvrdi ravnatelj V.Nazora...

Načelnik Ćosić naglasio je kako je ulaganje u djecu Pašmana i njihovo obrazovanje zalog za opstojnost i razvoj općine, te će općinska uprava uvijek pružati potporu školskim projektima.

-Svim školarcima želimo sreću i uspjeh u učenju i želimo im sretan Dan obrazovanja!- poručili su iz Općine Pašman. 

image

Donacija za OŠ V.Nazor

OpĆina PaŠman
image

Donacija za OŠ V.Nazor

OpĆina PaŠman
image

Donacija za OŠ V.Nazor

OpĆina PaŠman
25.01.2023., 10:43h
ZADARESKI TJEDNIK
23. travanj 2024 11:58