Zavod za javno zdravstvo ZadarLinda Vidović
StoryEditor
Zadarski tjednik problematizirao imenovanje u 67. godini

Škrgatić nakon pet mjeseci ipak tražio razrješenje na mjestu ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo

Vršiteljica dužnosti ravnateljice Zavoda od 15. studenog bit će Stela Klepac Erstić, dr. med. spec. epidemiologije, voditeljica službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti

Upravno vijeće Zavoda za javno zdravstvo Zadar razriješilo je, na osobni zahtjev, dugogodišnjeg ravnatelja dr. Zorana Škrgatića koji je u svibnju dobio novi mandat, u dobi od 67 godina.

Vršiteljica dužnosti ravnateljice Zavoda od 15. studenog bit će Stela Klepac Erstić, dr. med. spec. epidemiologije, voditeljica službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti.

Podsjetimo, Zadarski tjednik je nakon reizbora postavio pitanje zar nema mlađih koji bi preuzeli vodstvo ove važne ustanove, a dr. Škrgatić pozvao se na činjenicu da mu Zakon o radu dopušta prijavu i tvrdnju da ima potporu unutar ustanove.

- To je uvijek odluka u trenutku, ne mogu iznijeti neki čvrsti stav i sad Vam reći zašto, nešto jest prevagnulo. Ali slažem se s tim da bi mladi trebali dobiti priliku i da ja jesam najstariji. Doći će i mlađi na red, sigurno da imamo i mlade koji trebaju ići naprijed, u cijelosti se slažem. I to je moj teret u ovom trenutku, izjavio je dr. Škrgatić.

Izgleda da je teret ipak bio pretežak.

07.11.2023., 16:48h
16. svibanj 2024 03:39