<p>Tina Turner i Don Grierson</p>
Tina Turner i Don GriersonWikimedia Commons
StoryEditor
Svijet se oprašta od glazbene dive

Umrla kraljica rock glazbe Tina Turner

Tina Turner bila je "ikona" glazbe i njezina je smrt "ogroman gubitak" za sve koji su je voljeli kao i za glazbenu industriju, izjavila je u srijedu glasnogovornica Bijele kuće Karine Jean-Pierre.

Kraljica rock‘n‘rolla Tina Turner umrla je sinoć u 84. godini, objavio je Sky News a potvrdio njezin agent.  Reakcije pristižu sa svih strana, od dive se opraštaju brojni kolege i obožavatelji, a vijest je odjeknula i u Bijeloj kući. 

Saznavši usred konferencije za medije za smrt "kraljice rocka", glasnogovornica Bijele kuće  je izjavila da je "jako velika obožavateljica" i dodala: - Naše misli idu uz njezinu obitelj i prijatelje.

Glazbena diva Tina Turner, koju su klasici soula i pop hitovi poput pjesama "The Best" i "What‘s Love Got to Do With It" učinili svjetskom glazbenom superzvijezdom, preminula je u dobi od 83 godine.

Tina Turner proteklih je nekoliko godina patila od niza zdravstvenih problema, uključujući rak, moždani udar i zatajenje bubrega, objavio je u svom posebnom prilogu BBC. (Hina)

25.05.2023., 08:44h
20. lipanj 2024 23:25