uskrs u paguElvis Šmit
StoryEditor
BLAGDANSKA ATMOSFERA

Posjetitelji uživali u Uskršnjem doručku i najbogatijem gastro stolu na otoku Pagu

Rezao se pršut, poslužena je fritaja sa šparogama, riblji specijaliteti, paški sir, šunka, pogače i uskršnje slastice od skute, a oni najmlađi uživali su obojanim jajima

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga na prepunom Trgu Petra Krešimira IV priređena je dobrodošlica i Uskršnji doručak za prve ovogodišnje goste u gradu Pagu koja je privukla velik broj turista, domaćih i stranih posjetitelja. Uz predstavnike TZ Grada Paga, na Uskršnjem doručku s gostima, družili su se Ante Fabijanić, gradonačelnik i Jasna Magaš, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga.

image

uskrs u pagu

Elvis Šmit

U odličnoj atmosferi i blagdanskom ugođaju, koju su uljepšali članovi Gradske glazbe, posjetitelji su uživali u izvrsnim paškim specijalitetima i delicijama. Na najbogatijem gastro stolu na otoku Pagu kojeg su pripremili djelatnici restorana Na Tale, rezao se pršut, poslužena je fritaja sa šparogama, riblji specijaliteti, paški sir, šunka, pogače i uskršnje slastice od skute, a oni najmlađi uživali su obojanim jajima.

Na glavnom gradskom trgu par u paškoj narodnoj nošnji izazvao je veliku pažnju posjetitelja koji su se htjeli fotografirati s njima uz uskršnje jaje kako bi ponijeli predivne uspomene s uskršnjih praznika.

image

uskrs u pagu

Alan Crljenko

Grad Pag je za Uskrs privukao velik broj domaćih i stranih gostiju koji borave u hotelima Pagus i Meridijan i kampu u Šimunima. Osim u blagdanskom stolu, mogli su uživati i u hikingu na stazama Zaton i Mikula na "Drugoj strani mjeseca" te brojnim izložbama i bogatoj kulturnoj i tradicijskoj baštini grada Paga.

02.04.2024., 08:52h
19. svibanj 2024 19:01