Tz Zadar
StoryEditor
Početak u 10 sati

Jet Set Band na Uskrsni ponedjeljak na Narodnom trgu

Uskrsni ponedjeljak na Narodnom trgu oživjet će veselim ritmovima i virtuoznom svirkom trojice zadarskih glazbenika poznatih po svojoj nevjerojatnoj glazbenoj sinergiji - grupom Jet Set Band. Besplatni koncert će početi u 10 sati

Na prvi pogled možda ne izgledaju poput klasičnog benda, ali Ernest Masnov, Renato "Renči" Babić i Luka Mavra su upravo to - vrsni glazbenici koji svojim talentom oblikuju zvuk i emocije na sceni. Iako su sva trojica ponaosob vrsni pjevači, instrumentalisti i aranžeri, na pozornici Renči osvaja gitarskim dionicama, dok Luka svojim klavijaturama dodaje slojeve boja i dubine u bogati zvuk. Ernest sa saksofonom, flautom i kongama stvara dinamiku i ritam koji potiču publiku na ples i emotivno putovanje.

Osim uskrsnog kutka u atriju palače Cedulin i glazbenog nastupa, Turistička zajednica grada Zadra je na Veliku subotu i Uskrsni ponedjeljak od 10 do 13 sati organizirala i promenadno dijeljenje pisanica i promidžbenih materijala na Poluotoku za sve Zadrane i turiste koji se ovih dana nalaze u našem gradu.

image
Tz Zadar
29.03.2024., 11:37h
27. travanj 2024 12:10