Hotel Pagus
StoryEditor
Opuštanje i avantura

Uživajte u nezaboravnom odmoru u Hotel Pagus na otoku Pagu

Duboko u srcu jadranske ljepote, Hotel Pagus nudi nezaboravan doživljaj odmora koji će ispuniti sva vaša očekivanja i želje. Smješten na prekrasnoj šljunčanoj plaži, ovaj hotel nudi 116 udobnih soba i apartmana, savršenih za opuštanje i uživanje u spektakularnom pogledu na more

Jedna od najvećih prednosti boravka u Hotelu Pagus je all-inclusive koncept koji osigurava potpunu bezbrižnost tijekom vašeg boravka. Uživajte u tri bogata obroka dnevno u švedskom stilu, popodnevnom snacku te neograničenoj konzumaciji pića, sve to uz osvježavajući povjetarac s terase restorana ili aperitiv bara.

image
Hotel Pagus

Za one koji žele dodatno opuštanje, wellness i spa centar prostire se na impresivnih 1200 m² te nudi razne saune, jacuzzi, tretmane ljepote te unutarnje i vanjske bazene. Za održavanje forme, tu je i fitness centar. Tijekom ljetnih mjeseci, hotel nudi i zabavan program za djecu i odrasle, a djeca dodatno mogu uživati u raznim aktivnostima u igraonici i gaming room-u opremljenom s PlayStationom 5.

Smješten na šljunčanoj plaži, Hotel Pagus je savršena baza za istraživanje ljepota Paga. Udaljen samo 500 metara od centra grada Paga, omogućuje vam jednostavan pristup lokalnim atrakcijama i aktivnostima. Otok Pag je poznat po svojim autohtonim proizvodima poput soli, meda od kadulje, vune i sira, čuvajući bogatu tradiciju poljoprivrede i sirarstva. No, ono što ovaj otok čini posebnim je iznimna tradicija izrade čipke, koja je čak upisana na UNESCO-ov reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva.

image
Hotel Pagus

Za ljubitelje zabave, otok Pag nudi raznolik noćni život s brojnim klubovima na otvorenom i prestižnim ljetnim glazbenim festivalima. Za ljubitelje aktivnog odmora, otok nudi nekoliko atraktivnih biciklističkih i planinarskih staza, kao i mogućnosti za ronjenje i penjanje, pružajući nezaboravna iskustva u prekrasnom prirodnom okruženju.

Hotel Pagus i otok Pag zajedno nude savršenu kombinaciju udobnosti, kulture, aktivnosti, zabave i vrhunske gastronomije, čineći vaš odmor nezaboravnim iskustvom. Posjetite nas i prepustite se čarima ovog jedinstvenog mjesta na Jadranu. (Promo)

image
Hotel Pagus
image
Hotel Pagus
image
Hotel Pagus
image
Hotel Pagus
image
Hotel Pagus
image
Hotel Pagus
image
Hotel Pagus
image
Hotel Pagus
25.04.2024., 08:15h
05. svibanj 2024 00:18