<p>Policija, PU Zadarska</p>
Policija, PU ZadarskaPu Zadarska
StoryEditor
Nalazi se u pritvoru

52-godišnjak iznuđivao novac od 41-godišnjaka i prijetio mu, a onda uhvaćen u vožnji bez vozačke dozvole

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo iznude predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje prekršajno je sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Policijski službenici  Policijske postaje Biograd policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za iznudu počinjenu na širem biogradskom području.

Sumnja se kako je prošli tjedan na mobitel nazvao 41-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine te mu uputio  ozbiljne prijetnje smrću, a sve na ime nepostojećeg duga. Odmah nakon saznanja o događaju, policija je započela  s provođenjem kriminalističkog istraživanja u sklopu kojeg je osumnjičeni 25.kolovoza, u petak poslijepodne pronađen na obrovačkom području, nakon čega je uhićen i priveden u prostorije policije. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo iznude predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Nadalje,  obzirom su policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac pri  zatjecanju osumnjičenog utvrdili kako upravlja automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka bez položenog vozačkog ispita, prekršajno je sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

28.08.2023., 14:00h
05. svibanj 2024 06:11