<p>Biciklistička utrka</p>
Biciklistička utrkaCro Race
StoryEditor
ŠEST ETAPA

CRO Race biciklistička utrka prolazi kroz županiju, pripazite na prometnu regulaciju

Druga etapa utrke na rasporedu je danas, 27. rujna, sa startom u Biogradu na Moru, prolazi kroz Sv. Filip i Jakov i sa ciljem u Novalji

Obavijest o održavanju biciklističke utrke CRO Race

Osmu godinu hrvatskim će se cestama voziti međunarodna profesionalna biciklistička utrka CRO Race u organizaciji tvrtke Top sport events d.o.o. na kojoj će sudjelovati dvadeset timova iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije (UCI).

Ove godine Hrvatska će bicikliste ugostiti u razdoblju od 26. rujna do 1. listopada te će se kroz šest etapa predstaviti prirodne i kulturne ljepote naše zemlje, promičući istovremeno biciklizam i turistički potencijal Hrvatske.

Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

Druga etapa utrke na rasporedu je u srijedu, 27. rujna 2023. sa startom u Biogradu na Moru, prolazi kroz Sv. Filip i Jakov i sa ciljem u Novalji.

Za vrijeme utrke bit će na snazi privremena prometna regulacija pa pozivamo sve sudionike u prometu koji se nađu na pravcu održavanja biciklističke utrke da postupaju po uputama i zapovijedima policije i drugih osoba u organizaciji, odnosno da uspore i zaustave vozila do prolaska biciklista.

Utrku je u prijašnjim izdanjima pratio veliki broj građana kao i djece iz obrazovnih institucija, što odašilje lijepu sliku u javnosti.

27.09.2023., 13:58h
12. svibanj 2024 18:17