<p>Policija</p>
PolicijaPu Zadarska
StoryEditor
Uhvaćen zbog serije prevara

Dogovorio građevinske radove s različitim ljudima, uzeo novce, ali radove nikada nije izvršio

41-godišnjaka se sumnjiči da je u više navrata dogovorio građavinske radove s različitim ljudima diljem županije, za radove je uzimao novac, ali ih nikada nije izvšio

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su 2 krađe te 4 prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene

Osumnjičen za prijevare

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je za izvođenje građevinskih radova primio novac od dvoje vlasnika objekata na području otoka Ugljana, a dogovorene radove nije izvršio.

Tako ga se sumnjiči da je u ožujku ove godine s 35-godišnjim vlasnikom kuće dogovorio građevinske i keramičarske radove, za što je primio novčani predujam od 4 tisuće eura. Dogovorene radove do sada nije započeo niti je vratio primljeni novac.

Isto tako ga se sumnjiči da je tijekom svibnja ove godine s 29- godišnjom vlasnicom objekta dogovorio izvođenje građevinskih radova u određenom vremenskom roku, na ime čega mu je oštećena u nekoliko navrata isplatila novčani predujam. Dio radova je obavio, dok za preostali, neobavljeni dio nije vratio uplaćeni iznos, čime je vlasnicu oštetio za oko 10 tisuća eura.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 41-godišnjaka se podnosi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u Zadru.

Krađa

Jučer 23. svibnja u Zadru na predjelu Arbanasa nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 81-godišnjakinje. U ponedjeljak, 22. svibnja u Pakoštanima nepoznati počinitelj je otuđio novac i dokumente u vlasništvu 73-godišnjaka. Protiv nepoznatih počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

24.05.2023., 09:48h
31. svibanj 2023 11:34