<p>Policija, ilustracija</p>
Policija, ilustracijaPu Zadarska
StoryEditor
Povećan broj krađa

Dvojica mladića u Nadinu od 65-godišnjaka otuđila torbicu s novcem i dokumentima

Protiv dvojice osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su 4 krađe te 9 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena

Osumnjičeni za krađu torbice

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 24 godine te hrvatskim državljaninom u dobi od 25 godina koje se sumnjiči da su 8. lipnja 2023. godine na autocesti A1, na benzinskoj postaji na području mjesta Nadin, otuđili torbicu s novcem i dokumentima, u vlasništvu 65-godišnjeg hrvatskog državljanina. Protiv dvojice osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Krađa

Jučer, 27. lipnja u Zadru, u Ulici Ljudevita Posavskog nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 33-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.

S ponedjeljka na utorak, 26./27. lipnja u mjestu Budak, nepoznati počinitelj je otuđio osobni automobil  68-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.

U protekla dva dana, od 25. do 27. lipnja u Stankovcima, nepoznati počinitelj je iz štale 72-godišnjeg vlasnika otuđio tri janjeta. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela  krađe.

S ponedjeljka na utorak, 26./27. lipnja na području mjesta Škabrnja,  nepoznati počinitelj je otuđio agregat u vlasništvu 60-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.

28.06.2023., 10:05h
04. svibanj 2024 10:22