<p>HRZ ZRAKOPLOVI ZEMUNIK</p>
HRZ ZRAKOPLOVI ZEMUNIKSiniŠa Klarica/hrz
StoryEditor
HRZ - IDUĆI TJEDAN

IPAK U UTORAK, 25. TRAVNJA Nije otkazan Dan otvorenih vrata u Zemuniku!

Međutim, priređuje se samo za učenike srednjih škola, napose za učenike Tehničke škole koji se školuju za zanimanje zrakoplovni tehničar. Dan otvorenih vrata u vojarni Mirko Vukušić i 93. krilu HRZ-a u punom profilu za građanstvo, bit će upriličen tijekom svibnja...

Nakon što su se u javnosti pojavile informacije o otkazivanju Dana otvorenih vrata u zrakoplovnoj bazi u Zemuniku, Ministarstvo obrane RH pojasnilo je kako će se manifestacija ipak održati u utorak 25. travnja. Međutim, Dan otvorenih vrata priređuje se samo za učenike srednjih škola, napose za učenike Tehničke škole koji se školuju za zanimanje zrakoplovni tehničar.

MORH je istaknuo kako je u Britanskom veleposlanstvu provjerena informacija kako će na susretu sa zadarskim srednjoškolcima ipak uz hrvatska Krila Oluje, nastupiti i akro skupina britanskog RAF-a Red Arrows. Naime do male informacijske kakofonije je došlo zbog činjanice da  Crvene strijele od 25. do 27. trebaju sudjelovati na pripremama za veliki prelet zrakoplova povodu obilježavanja obljetnice Bitke za Britaniju.

Dan otvorenih vrata u vojarni Mirko Vukušić i 93. krilu HRZ-a u punom profilu za građanstvo, bit će upriličen u svibnju. 

20.04.2023., 18:01h
SINIŠA KLARICA
17. svibanj 2024 15:58