Učenici s prigodnim ukrasimaOpćina Tkon
StoryEditor
PREZENTACIJA I RADIONICA

Izrađivanje ukrasa od oporabljenih materijala u Područnoj školi Tkon

U sklopu ovog projekta izrađuje se i e-brošura o ponovnoj uporabi i načinima sprječavanja nastanka otpada te o ovlastima komunalnog redara u provedbi obaveza iz Zakona o gospodarenju otpadom, a koja će biti javno dostupna

U sklopu provođenja izobrazno-informativnih aktivnosti o gospodarenju otpadom u okviru kružnog gospodarstva na području Općine Tkon, a koje sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, u Područnoj školi Tkon provedena je edukativno-kreativna radionica za učenike od 1. do 4. razreda.

Učenici su nakon prezentacije o odvajanju otpada i oporabi, zajedno s voditeljima radionice, predstavnicama Udruge "Eko-Zadar" izrađivali različite ukrase i korisne predmete od oporabljenih materijala, a čija je tematika bila vezana upravo uz nadolazeće blagdane.

image

Kad se male ruke slože...

Općina Tkon

U sklopu ovog projekta izrađuje se i e-brošura o ponovnoj uporabi i načinima sprječavanja nastanka otpada te o ovlastima komunalnog redara u provedbi obaveza iz Zakona o gospodarenju otpadom, a koja će biti javno dostupna.

29.11.2023., 10:52h
18. svibanj 2024 02:17