<p>Dom kulture Grada Paga</p>
Dom kulture Grada PagaRadio Pag
StoryEditor
NA NEODREĐENO VRIJEME

Odlukom paškog vijeća Dom kulture predan na upravljanje Radio Pagu

Prihodi ostvareni upravljanjem su namjenski i smiju se koristiti isključivo za potrebe održavanja Doma kulture, podmirenje ostalih materijalnih rashoda i rashoda za zaposlenike

Gradsko vijeće Grada Paga donijelo je odluku o davanju na upravljanje Doma kulture u Pagu trgovačkom društvu u vlasništvu Grada Paga, Radio Pag, d.o.o., Golija 21, Pag. Prema Odluci, Dom kulture daje se na upravljanje na neodređeno vrijeme, a prihodi ostvareni upravljanjem su namjenski i smiju se koristiti isključivo za potrebe održavanja Doma kulture, podmirenje ostalih materijalnih rashoda i rashoda za zaposlenike.

- Zahvaljujem se gradskoj upravi Grada Paga i Gradskom vijeću na povjerenju koje nam je ukazano i potrudit ćemo se kako bi Dom kulture stavili u funkciju i kako bi napravili nešto korisno i dobro za sve stanovnike Grada Paga, i za mlade i za starije. Djelatnosti koje su povezane s radom Doma kulture mogu se korisno spojiti s djelatnostima Radio Paga i može se napraviti zanimljiv program i tako ponovno pokrenuti rad Doma kulture, kazao je Damir Mavra, direktor Radio Paga.

Dom kulture ima površinu od 483 m2, a izgrađen je početkom pedesetih godina 20. stoljeća. Ima 220 sjedećih mjesta, kazališnu pozornicu u površini od 50 m2 s garderobom i scensku rasvjetu. Proteklih godina Grad Pag uložio je znatna financijska sredstva u obnovu Doma kulture. Između ostalog promijenjeno je krovište Doma kulture, obnovljena je stolarija i uređeno je pročelje. (Josip Portada/Radio Pag)

08.12.2023., 12:50h
27. srpanj 2024 08:11