Uskršnja dječja radionica na ViruKažimir Škrbić
StoryEditor
dječja radionica

Puno smijeha i zabave na tradicionalnoj uskršnjoj radionici u DV Smješko u Viru

Događaj su organizirali Dječji vrtić Smješko, destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i virska Turistička zajednica

Može li Uskrs biti zabavan?, zapitao se jedan mali zeko sinoć u Dječjem vrtiću Smješku, a odgovor je potražio kod svog velikog brata Uskršnjeg zeke, ali i među virskim mališanima. Odgovor koji je zeko tražio, dobio je u obliku zabave i urnebesa na Uskršnjoj dječjoj radionici u Smješku, po receptu koji vrijedi za sve dječje događaje na otoku.

image

Uskršnja dječja radionica na Viru

Kažimir Škrbić

Puno zabave i smijeha, crtanja, modeliranja, slikanja, plesanja ili pjevanja, odnosno kao i uvijek kada se vrtićkim tetama pridruže sjajni animatori iz zagrebačke Maskote.HR. Tako su virski mališani uživali u predstavi "Zeko i uskršnja jaja", gdje su svašta naučili o uskršnjim običajima u svijetu, potom u likovnim radionicama, olimpijskim disciplinama poput bacanja plastičnih jaja u košarice i kreativnom kutku, a omiljenog Uskršnjeg zeku djeca jednostavno nisu ispuštala iz ruku.

Događaj su organizirali Dječji vrtić Smješko, destinacijska menadžment kompanija Vir turizam i virska Turistička zajednica.

28.03.2024., 11:01h
27. travanj 2024 08:40