<p>murvica/briševo 2022.</p>
murvica/briševo 2022.Dv ZvonČiĆ
StoryEditor
SRETAN ROĐENDAN

Tijekom 18 godina DV Zvončić Poličnik postao jedan od najvećih na području Ravnih kotara

Godina 2022. ostaje također zapamćena po proširivanju našeg objekta u Murvici/Briševu nakon čijeg otvaranja napokon nije postojala više nepregledna lista čekanja za upise u naše programe

Dana 6. ožujka 2006. godine s radom je počeo Dječji vrtić "Zvončić" Poličnik kad je svečano otvoren prvi objekt u Poličniku s dvije odgojne skupine koje su brojile 50 djece.

- Kako je u Hrvatskoj već duže vrijeme prisutan pad nataliteta, poručujem bračnim parovima s područja cijele Općine da se potrude da ovaj prostor bude što prije premalen da primi svu djecu, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo, poručio je tada nazočnima načelnik Davor Lončar, ni ne sluteći kako će se te riječi brzo obistiniti.

Svega tri godine kasnije otvoren je naš drugi objekt istog kapaciteta u Murvici/Briševu jer nam je jedan ubrzo postao pretijesan, međutim ni to nije bilo dovoljno.

Godine 2017. otvoren je i treći područni objekt "Zvončica" u Poličniku kako bi se moglo upisati čim više djece s područja naše Općina Poličnik jer su liste čekanja svaku godinu bivale sve duže.

Međutim 2022. godina ostaje također zapamćena po proširivanju našeg objekta u Murvici/Briševu nakon čijeg otvaranja napokon nije postojala više nepregledna lista čekanja za upise u naše programe.

- U ovih 18 godina rada, ponosni smo što je naš osnivač ispunio svoja obećanja i realizirao sve planirane projekte, što smo od jednog tako malog vrtića postali jedan od najvećih u području Ravnih Kotara i što je kroz naš vrtić do dana današnjeg prošlo 1055 djece s područja naše Općine, poručuju iz DV "Zvončić" Poličnik.

06.03.2024., 11:47h
30. travanj 2024 03:06