Sve je odlično, sve je za 5+
StoryEditor
ZADARSKI TJEDNIK U REPORTERSKOM ĐIRU

Sukošanski caffe bar Fortuna oduševljava vas na prvu...

Kafić ima ljubazno i brzo osoblje, opuštenu atmosferu i puno mjesta za ispijanje kava i pića, čitanje vaše najdraže tiskovine ili za pogledati nogometne i druge športske utakmice na velikom ekranu...

U reporterskom lutanju županijskim priobaljem donosimo male oaze s pogledom na more, guštanje u jutarnjoj kavi, piću i listanju tiskovine. Prednost imaju caffe barovi u kojima se možete osjećati kao kod kuće...

image

Svi znaju gdje je kultni kafić Fortuna

Jedan od takvih ugostiteljskih objekta svakako je caffe bar Fortuna na Ruševcu u Sukošanu, nedaleko konobe Griblja, župne crkve sv. Kasijana i bajkovite šetnice uz obalu pitome uvale Zlatna luka.

Preslatki kafić s velikom ljetnom terasom koja je u zimi ostakljena obavezno morate posjetiti...

Kafić ima ljubazno i brzo osoblje, opuštenu atmosferu i puno mjesta za ispijanje kava i pića, čitanje vaše najdraže tiskovine ili za pogledati nogometne i druge športske utakmice na velikom ekranu.

image

Obiteljska razbibriga nakon nedjeljne mise

Preslatki kafić s velikom ljetnom terasom koja je u zimi ostakljena obavezno morate posjetiti. Sigurno će se isplatiti, a odlične vibracije koje isijavaju iz ovog kultnog kafića, napunit će vas energijom. Cjelokupan dojam savršeno će zaokružiti bogata ponuda pića.

image

Prozračni kafić nadomak šetnice uz more

Kafić Fortuna jedno je od onih mjesta u kojima bismo mogli provoditi sate pijuckajući šalicu kave i uživajući u pogledu.

Živi, zdravi i veseli bili!

image

Opuštajući ambijent s modernom interijerom

image

Jutarnja kava, užitak za nepce

image

SUKOŠAN, 8.1.2023., nedjelja, Caffe bar Fortuna na Ruševcu.... Obitelj, kava, piće, tiskovine

29.01.2023., 17:33h
19. svibanj 2024 10:15