Višegodišnja ambasadorica brenda Antonija Stupar JurkinCataleya
StoryEditor
Dizajnerica Martina Ješe

Kreativna Zadranka čije haljine nose brojne zvijezde

Razgovarali smo s Martinom o ljubavi prema dizajnu, najvećem izazovu, otkrila je na što je najponosnija i tko joj je najveća podrška. Ispričala je što je pokreće te koliko je zahtjevno balansirati karijeru i obiteljski život

Poznata zadarska dizajnerica Martina Ješe, vlasnica brenda Cataleya predstavila je svoju novu ljetnu kolekciju. Žene koje znaju što žele, a svoju osobnost između ostalog komuniciraju kroz odijevanje, i ovog ljeta dolaze na svoje. A razgovarajući s Martinom, potvrdili smo da je i ona upravo takva - uspješna, odlučna i kreativna žena.

Brend Cataleya odavno je poznat po ženstvenim haljinama savršene izvedbe zahvaljujući kojoj laskaju svakoj ženskoj silueti, a prepoznatljivost Cataleya brenda svakako se ogleda i u tkaninama vrhunske kvalitete, što je standard kojem su dosljedni od samih početaka.

Elegancija i glamuroznost

image

Martina Ješe oduvijek je zaljubljena u modu

Cataleya
Kolekcija je snimana na terasi novootvorenog hotela Lavista suites s koje se pruža pogled na more i otoke koji oduzima dah, u sukošanskoj marini, Portus restoranu i uz plažu Baia koktel bara, a predstavila ju je višegodišnja ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin, žena koja senzualnošću, ali i snažnom osobnošću utjelovljuje sve ono što ovaj brend predstavlja.

Modeli koji savršeno naglašavaju liniju tijela odlično funkcioniraju u dnevnim i u večernjim varijantama, a zahvaljujući neobičnim potezima u konstrukciji, žena se u njima osjeća slobodno i nesputano ne žrtvujući pritom eleganciju i glamuroznost.

To su prepoznale i brojne poznate Hrvatice koje redovno nose Martinine kreacije, primjerice Maja Šuput, Nina Badrić, Lejla Filipović, Indira Levak, Jelena Rozga...

Razgovarali smo s Martinom o ljubavi prema dizajnu, najvećem izazovu, otkrila je na što je najponosnija i tko joj je najveća podrška. Ispričala je što je pokreće te koliko je zahtjevno balansirati karijeru i obiteljski život.

Moda je oduvijek bila njena velika ljubav i strast.

- Kako smo godinama živjeli u inozemstvu, gradili obitelj, podizali djecu, svoje snove sam stavila po strani sve do dana kad smo se vratili u Zadar. Tada sam se odvažila i krenula, nisam imala poseban plan i viziju, vodila sam se instinktom i samo radila ono što volim, što je rezultiralo postojanjem brenda sad već 10 godina koji svakom kolekcijom podiže ljestvicu, i na tome sam neizmjerno sretna i zahvalna, započinje Martina.

Intuicija - moćno oružje

Najveći izazov joj, priznaje, bio kako izbalansirati obitelj i karijeru.

image

Maja Šuput u Cataleya haljini

Cataleya
- To mi je bio najveći strah. Nisam željela zakinuti djecu i supruga svojom odsutnosti, tako da sam sve posložila a da nisu ni osjetili mamin rad. I onda sam shvatila da se u životu uz dobru organizaciju može baš sve!, naglašava Martina koja je posebno ponosna i zahvalna što radi posao koji uistinu voli, koji je ispunjava i čini potpunom i sretnom osobnom.

Suprug je podržava u svemu što radi. On je osoba, ističe, s kojom dijeli sve svoje uspone i padove.

- Osoba koja vjeruje u mene i koja je tu kad mi je najteže, ali i kad treba proslaviti moje poslovne uspjehe. Naša obitelj je mali složni tim u kojem sve rješavamo dogovorom i svi smo tu jedni za druge. Svi imamo jako puno obaveza, suprug i ja poslovnih, djeca od školskih do izvanškolskih aktivnosti, ali srećom imamo i moje roditelje koji su nam tu za sve što zatreba i na koje uvijek možemo računati., emotivno kazuje Martina.

Njeni pokretači i izazovi su želja za stvaranjem, igranjem i strast prema kreiranju.

- U svemu tome uvelike mi pomaže intuicija. Intuicija je jako moćno oružje na koje se valja osloniti u životu, savjetuje Martina.

Na koncu, mladima koji sanjaju o modnom dizajnu poručuje da budu opušteni i spontani, svoji, da uživaju u stvaranju mode, vole sebe baš onakvima kakvi jesu i neka im instinkt bude najveća vodilja.

06.07.2023., 09:15h
06. svibanj 2024 21:39