<p>Melita Pavlek</p>
Melita PavlekFacebook
StoryEditor
11.3. u Gradskoj knjižnici

Predstavljanje knjige Uspjeh je izbor! Melite Pavlek

Knjiga Uspjeh je izbor - jednostavni savjeti za učinkovitu komunikaciju autorice Melite Pavlek izdanje je Biblioteke PRint Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Promocija će se održat 11.3.2024. od 18 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, Stjepana Radića 11b.

U knjizi možete pronaći korisne savjete o motivaciji, komuniciranju i javnom nastupu te ih kombinirati s vježbama i prijedlozima različitih aktivnosti vezanih uz poboljšanje vaših komunikacijskih vještina. Knjiga se odlično kombinira s motivacijskim karticama "Poticaj za svaki dan" kojih je također autorica Melita Pavlek.

"Kombinirajući različite izvore, tehnike i iskustvo, njihov je cilj sa zainteresiranima podijeliti alate koji zaista funkcioniraju. Svaki od njih samo je motivacija da istražujete nepresušno vrelo vlastitih rješenja. I poticaj da ne budete škrti, da dijelite dobre, korisne i zanimljive informacije i osjećaje. Toga nam toliko nedostaje... Jer, na kraju dana, ne postoji uspješno društvo bez zadovoljnog pojedinca, stoga je SREĆU nužno svjesno izabrati, a zatim i − dijeliti." – Melita Pavlek.

Knjigu će biti moguće kupiti na predstavljanju za samo 6,00 eura (PDV uključen), a za kupljenih 10 knjiga na poklon dobivate besplatnu online edukaciju Uspjeh je izbor u trajanju od sat vremena.

08.03.2024., 10:34h
28. travanj 2024 17:31