<p>KK Zadar - KK Dubrovnik</p>
KK Zadar - KK DubrovnikZvonko Kucelin/kk Zadar
StoryEditor
FAVBET PREMIJER LIGA

Nema predaha za Zadar: Na Višnjik stižu poletni Dubrovčani

Triput smo igrali s njima, triput smo pobijedili, nadam se da ćemo biti opet fokusirani i ozbiljni, kaže Lakić

Košarkaši Zadra ne znaju za uskršnje praznike: dan prije Uskrsa odradili su uspješno gostovanje u Šibeniku, a prvi dan nakon Uskrsnog ponedjeljka u Krešinom domu dočekuju Dubrovnik. Početna momčad Ivana Perinčića jedno je od ugodnih iznenađenja sezone, umjesto u borbi za ostanak u borbi su za doigravanje, tako da igrače Danijela Jusupa ne očekuje lagan zadatak. Naravno, posebno s ritmom u kojemu igraju posljednjih mjesec dana.

- Utakmica dolazi vrlo brzo nakon Šibenika i FMP-a, uvijek isto: enormna potrošnja, igrači s klupe moraju dati doprinos. Nadam se da ćemo energetski biti dobri i da ćemo dati svoj maksimum, kaže Jusup.

U prvom dijelu sezone Zadar je uvjerljivo slavio u obje utakmice, jednako kao i u utakmici Kupa Krešimir Ćosić. Ipak, Dubrovčani se nadaju da će iskoristiti opterećenje Zadrana i ovog puta doći barem do neizvjesnije završnice.

- Čeka nas još jedna važna utakmica protiv Dubrovnika koji se dobro drži na tablici. Triput smo igrali s njima, triput smo pobijedili, nadam se da ćemo biti opet fokusirani i ozbiljni. Imaju i mladih i iskusnih igrača, trebamo se na svakoga od njih pripremiti kako treba, ostati fokusirani jer nam je ova utakmica važna za nastavak prvenstva, kaže Arijan Lakić.

02.04.2024., 08:55h
03. svibanj 2024 00:23