<p>KIDS DAY</p>
KIDS DAYRk Zadar 1954
StoryEditor
PREZENTACIJA VJEŠTINA

Sjajna atmosfera na "Kids day" u organizaciji Rukometnog kluba "Zadar 1954"

Osim škole rukometa, okupljaju i djevojčice i dječake u mini rukometu (prvi do četvrti razred osnovne škole)

Rukometni klub "Zadar 1954" je u subotu 30. ožujka 2024. održao svoj prvi Kids day u sklopu kojeg su predstavili Školu rukometa i Klub našim sugrađanima.

Njihovi najmlađi članovi prezentirali su svoje vještine, a atmosferi kultnog Foruma na kojem s održao događaj, nisu odoljeli ni seniori koji su im se pridružili u igri.

Rukometni klub "Zadar 1954" ove godine obilježava 70 godina svog postojanja te su u ovoj slavljeničkoj godini odlučili pokrenuti niz inicijativa kako bi Klub približili javnosti.

Jedna od tih inicijativa je i ovaj događaj koji je namijenjen djeci i roditeljima s ciljem popularizacije rukometa kao izvannastavne aktivnosti idealne za psihofizički razvoj djece.

Škola rukometa okuplja dječake od 10 do 18 godina i trenutno broji 70-ak članova. Treninge održavamo u dvorani Mocire.

Osim škole rukometa, okupljaju i djevojčice i dječake u mini rukometu (prvi do četvrti razred osnovne škole). Mini rukomet također broji 70-ak članova, a treninge održavaju u tri Osnovne škole na području Grada Zadra (OŠ Šimuna Kožičića Benje, OŠ Stanovi i KOŠ Ivo Mašina) te u Osnovnoj školi Petar Zoranić u Ninu.

Klub je u ovoj slavljeničkoj godini pokrenuo projekt članstva pod nazivom "DA TE NE VOLIM" koji ima za cilj povećati broj članova Kluba i osnažiti model funkcioniranja Kluba po principu JEDAN ČLAN = JEDAN GLAS, što znači da svi punoljetni članovi Kluba mogu sudjelovati u radu Skupštine, birati i biti birani u Upravu ili Nadzorni odbor. Uplatom godišnje članarine postajete član Kluba, te na taj način pomažete i u financiranju Kluba. Trenutno smo blizu brojke od 250 članova, te pozivamo sve da nam se pridruže. Informacije mogu dobiti na našoj Facebook stranici.

- Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali na prezentaciji naše Škole rukometa, od naših najmlađih članova, do roditelja i naših sugrađana koji su nam se pridružili. Sretni smo što je događaj protekao u najboljem redu, što su se djeca zabavila i ponijela sa sobom nezaboravne uspomene, zaključuju.

04.04.2024., 09:40h
02. svibanj 2024 13:11