<p>Futsal Winter Festa Zadar</p>
Futsal Winter Festa ZadarFutsal Winter Festa Zadar
StoryEditor
FUTSAL WINTER FESTA ZADAR

ZA LIJEČENJE DJEVOJČICE LEE KAJTAZI Na humanitarnom turniru Četiri kantuna prikupljeno 2.573,78 eura!

Izuzetno smo ponosni i sretni što je turnir već prvu godinu naišao na velike simpatije igrača i gledatelja. To će nam biti veliki poticaj da krajem 2023. napravimo sve da drugi Futsal Winter Fest Zadar bude još bolji i atraktivniji- istakli su iz Organizacijskog odbora.

Završilo je prvo izdanje Futsal Winter Festa Zadar!

-Izuzetno smo ponosni i sretni što je turnir već prvu godinu naišao na velike simpatije igrača i gledatelja. To će nam biti veliki poticaj da krajem 2023. napravimo sve da  drugi Futsal Winter Fest Zadar bude još bolji i atraktivniji- istakli su iz Organizacijskog odbora. 

Na humanitarnom turniru Četiri kantuna prikupljeno je dvije tisuće i 573, 78 eura!

-I zato na ovaj način iskreno zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji i kupnjom ulaznice ili donacijom pomogli zahtjevnom liječenju djevojčice Lee Kajtazi. Za kraj – hvala svim glasilima što su redovito pratili sva zbivanja na dvotjednom turniru u Dvorani Krešimira Ćosića i o tomu iscrpno izvješćivali javnost. Nadamo se izvrsnoj suradnji i u sljedećim godinama održavanja Futsal Winter Festa Zadar. Srdačan pozdrav!- poručili su iz Organizacijskog tima Futsal Winter Festa Zadar – Dino Kevrić, Frane Volpi Kobal i Vice Genda.

10.01.2023., 10:36h
ZADARSKI TJEDNIK
19. svibanj 2024 06:23