<p>masakr u beogradu postavlja mnoga pitanja</p>
masakr u beogradu postavlja mnoga pitanjaHina
StoryEditor
GDJE SE POGRIJEŠILO, ŠTO SE DOGAĐA?

ALARM U BiH: Mladić u Bihaću najavio masakr sličan onome u Beogradu, škole pod prismotrom!

Mladić A. Z. je na svom Instagram profilu napisao objavu u kojoj je višestrukog ubojicu iz Beograda, trinaestogodišnjeg K.K., nazvao "kraljinom", te je najavio "krvavi pir" u Ekonomskoj školi u tome gradu...

Bivši učenik Ekonomske škole u Bihaću najavio je da će ponoviti masakr sličan onome u Beogradu, u kojemu je maloljetnik ubio devet osoba, što je podiglo na noge upravu škole i policiju, koji su objavili da su poduzeli potrebne mjere kako se to ne bi dogodilo. 

Mladić A. Z. je na svom Instagram profilu napisao objavu u kojoj je višestrukog ubojicu iz Beograda, trinaestogodišnjeg K.K., nazvao "kraljinom", te je najavio "krvavi pir" u Ekonomskoj školi u tome gradu. 

"Bit će nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će biti teror", napisao je u objavi koja se proširila na svim društvenim mrežama. 

Iz uprave Ekonomske škole su pozvali građane i učenike škole da ne šire paniku te su objavili da su poduzeli "sve potrebne mjere"...

“Nadležna tijela su uredno i na vrijeme obaviještena i reagirali su u skladu sa svojim ovlaštenjima”, navodi se u priopćenju škole.

Iz MUP-a Unsko-sanske županije, sa sjedištem u Bihaću, priopćili su da su poduzete potrebne mjere te da je o slučaju izviješteno tužiteljstvo. 

"Provjeravamo sve pojedinosti. Mislim da se i ovdje radi o maloljetnoj osobi", rekao je glasnogovornik MUP-a Bahrudin Dželalagić. 

U BiH su od jučer, nakon što se dogodio masakr u Beogradu u kojem je učenik osnovne škole ubio osam učenika i zaštitara, a još sedmero ranio, lokalne policijske agencije povećale prismotru oko osnovnih i srednjih škola. (HINA)

04.05.2023., 14:09h
ZADARSKI TJEDNIK
25. travanj 2024 20:16