<p>ZADARSKA ŽUPANIJA MORE AKVATORIJ</p>
ZADARSKA ŽUPANIJA MORE AKVATORIJZadarska Županija
StoryEditor
NIZ SADRŽAJA NA DESECIMA LOKACIJA

Županijskih bespovratnih 50 tisuća eura za potpore događanjima u turizmu- evo i tko je i koliko dobio sredstava...

Tijekom 2023. sufinancirat će se 61 manifestacija...

Zadarska županija s ukupnim iznosom od 50 tisuća eura sufinancirat će 61 manifestaciju u turizmu tijekom 2023. 

Nakon što je Upravni odjel za gospodarstvo i turizam u veljači objavio Javni poziv za provedbu Programa za dodjelu potpora događanjima u turizmu na području Zadarske županije, povjerenstvo je utvrdilo listu 61 najbolje ocijenjene prijave koje ispunjavaju sve uvjete programa, a sufinancirat će se iznosima od 500 eura do 3 tisuće eura.

Predmet Programa bila je dodjela bespovratnih novčanih sredstava za događanja u turizmu na području Zadarske županije u 2023. godini koja predstavljaju snažan motiv dolaska turista te obogaćivanje turističkog sadržaja destinacije. Mogla su se prijaviti kulturna, zabavna, sportska, eno-gastronomska, povijesna, tradicijska i ostala događanja.

„Sukladno ciljevima i prioritetima Glavnog plana razvoja turizma Zadarske županije, tijekom cijele godine provodimo aktivnosti kojima se želi podići svijest o Zadarskoj županiji kao atraktivnoj turističkoj destinaciji te time utjecati na povećanje potražnje za turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i opće potrošnje“, poručio je pročelnik za gospodarstvo i turizam Ante Sjauš, dodavši kako će se zbog velikog interesa i značaja isti poziv raspisati i u sljedećoj godini.

„Nastojimo dati potporu svim kvalitetnim projektima na području naše županije. Vjerujemo da će naše bespovratne potpore, uz sredstva županijske Turističke zajednice dati doprinos u realizaciji manifestacija koje bi trebale biti jedne od nositelja naše turističke ponude, a istovremeno i odličan motiv dolaska gostiju u Zadarsku županiju“, dodao je Sjauš.

Na LINKU dobitnici i visina sredstava!

30.03.2023., 11:17h
ZADARSKI TJEDNIK
21. svibanj 2024 15:27