25105
Linda Vidović
StoryEditor
Počinitelji i dalje nepoznati

Nove krađe na plažama u Biogradu i na Viru, ukradeno nekoliko stotina eura

Protiv nepoznatih počinitelja podnesena kaznena prijava, policija poziva građane na oprez.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su 3 krađe te 11 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene te su dvije osobe lakše ozlijeđene

Krađa

Jučer, 20. srpnja u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 56-godišnjaka. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe. Jučer, 20. srpnja na plaži u Viru nepoznati počinitelj je otuđio torbu u vlasništvu 82-godišnjakinje, a u Biogradu na plaži, nepoznati počinitelj je otuđio novac iz torbice 37-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatih počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

U četvrtak, 20. srpnja oko 21.30 sati na prometnici D-27 u Korlatu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Prema rezultatima očevida,  sumnja se kako je do prometne nesreće došlo kada se 28-godišnji vozač automobila daruvarskih registarskih oznaka na raskrižju s nerazvrstane ceste uključivao u promet  na prometnicu D-27, bez da je propustio vozila s prednošću prolaska, kojom prilikom na daruvarsko vozilo nalijeće automobil zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnjak. Na pružanje daljnje liječničke pomoći u Opću bolnicu Zadar upućeni su obojica vozača  i putnica, gdje su kod 27-godišnjeg vozača zadarskog te putnice iz daruvarskog automobila u dobi od 23-godine konstatirane teške tjelesne ozljede, a kod 28-godišnjaka lake tjelesne ozljede. U tijeku je  kriminalističko istraživanje u svezi izazivanje prometne nesreće.

Ostali događaji

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje i utvrđuju okolnosti događaja koji se dogodio jučer, 20. srpnja oko 02.30 sati na predjelu Poluotoka, a u kojem je ozlijeđen 30-godišnji državljanin Velike Britanije. Nakon zaprimljene dojave o narušavanju javnog reda i mira, 30- godišnjak je upućen na pružanje liječničke pomoć u zadarsku bolnicu, dok policija u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile ovom događaju provodi potrebite mjere i radnje.

21.07.2023., 10:26h
04. svibanj 2024 20:16