<p>Radovi/Ilustracija</p>
Radovi/IlustracijaLuka Jeličić
StoryEditor
Od 31. svibnja do 7. lipnja zatvorene neke ceste

Zbog radova na rekonstrukciji raskrižja od srijede na snazi privremena regulacija prometa u dijelu Zadra

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji raskrižja ulica Vlatka Mačeka, Šestanski prolaz, Braće Miroslava i Janka Perice, Put Kotlara i Biogradska cesta od srijede na snazi privremena regulacija prometa

Obavještavaju se vozači u cestovnom prometu da će zbog izvođenja radova na postavljanju asfaltnog zastora i horizontalne signalizacije u cijelom obuhvatu gradilišta rekonstrukcije raskrižja ulica Vlatka Mačeka, Šestanski prolaz, Braće Miroslava i Janka Perice, Put Kotlara i Biogradska cesta u Zadru od 31. svibnja 2023. (srijeda) s početkom od 9,00 sati do 7. lipnja 2023. (srijeda) na snazi biti privremena regulacija prometa.

Promet u Ulici Vlatka Mačeka i Ulici braće Miroslava i Janka Perice do Ulice Tita Strozzija zatavara se u oba smjera. Obilazni pravac u smjeru istoka (centar-luka Gaženica) ulicama Ante Starčevića, Franka Lisice, Biogradska cesta, a obilazak prema centru ulicama Franka Lisice odnosno Biogradskom do kružnog raskrižja, Gaženičkom i Bregdetti u smjeru zapada. Iz Grada pozivaju sve sudionike u prometu da poštuju znakove privremene regulacije prometa, a za prolaz koriste obilazne pravce.

29.05.2023., 14:37h
19. travanj 2024 16:55